![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj já jsem přemýšlel, jak dostat pěknou 24 "monitor s 1080p EMA mé peníze, které dostanete od špatného šesté forma: D. jsem krvavé výhodná koupě na eBay za 24", ale má pouze VGA připojení a jak chci připojit se do mé Xbox 360, který není dobrý. theres VGA adaptér pro Xbox 360, ale 360 je pouze displej 720p (ish) v vga módu. moje otázka zní je tam adaptér konvertovat HDMI na VGA tak i možné plné využití potenciálu monitoru, jinak budu muset platit další 100 liber pro HDMI verze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mají číst tady
| |||
| |||
| By to být špatné místo a čas se zeptat, co EMA peníze a šestý forma? |
|
| |||
| |||
| EMA je uhradit peníze od vlády, aby děti, které se v éteru nebo šesté koleji formě (Začátek konce vysoké školy i think pro vás) kolik jste EMA recive rozhoduje celková částka dům držet příjem, který přichází do domu, se pohybuje od 10 liber za týden až 30 liber týdně, což je určen na podporu studentů v žádné věci, on nebo ona může potřebovat koupit, ale může být vynaloženo na to, co kdy budete chtít, některé jen dát to všechno na spořicí účet, který zní jako Spencer má dělat. Dost dobrý explination? |
|
| |||
| |||
| ah vidím hned, origionally Xbox didnt podporou 1080p přes VGA, ale vydala aktualizaci 2 spravit. všechny jeho trochu krvavé matoucí! oh atleast dobře vím, teď! thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Proč nemohu vám stačí použít standardní TV? (pardon, pokud je toto téma mrtvé), ale pokud jste "free vládních fondů" Proč jste ji tráví na něco užitečného? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k tomu, že jsou to přesně to samé, ale monitor má vyšší rozlišení a je třetina z ceny?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dobře, že to v pohodě. jen zvědavý. :] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HDMI a DVI pro LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herní konzole | 3 | 23. června 2009 09:58 |
| Problém připojení PC k TV pomocí HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 04:58 |
| DVI to HDMI vstup Otázky | lovetrain | Graphics Cards & Monitory | 0 | 29. květen 2009 05:51 |
| HDMI připojení | haysey9 | Obecné Hardware Chat | 7 | 1. říjen 2008 13:31 |
| HDMI to DVI Cable Connector | Adrian1 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. leden 2008 15:57 |
| Thread Nástroje | |
| |