![]() |
|
| |||
| |||
| hi Σκέφτομαι σχετικά με τη λήψη a nice 24 "1080p με παρακολουθεί μου EMA χρήματα που λαμβάνω από κακή έκτη μορφή: Δ. Βρήκα μια αιματηρή καλής ευκαιρίας για ebay για 24" αλλά έχει μόνο μία σύνδεση vga και όπως θα ήθελα να συνδέσετε με το Xbox 360 δεν είναι καλό αυτό. Theres ένα vga adaptor για το Xbox 360 αλλά το 360 μπορεί να εμφανίζονται μόνο 720p (ish) σε vga mode. Το ερώτημά μου είναι υπάρχει ένας προσαρμογέας HDMI για να μετατραπούν σε VGA ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω πλήρως τις δυνατότητες της οθόνης, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει μια άλλη £ 100 για την έκδοση HDMI. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε διαβάσει εδώ
| |||
| |||
| Θα μπορούσε αυτό να είναι το λάθος τόπο και χρόνο για να ρωτήσω τι EMA χρήματα και έκτη μορφή είναι; |
|
| |||
| |||
| EMA είναι payed χρήματα από την κυβέρνηση για τα παιδιά που είναι στο κολέγιο ή αιθέρας έκτη μορφή (Top τέλος του γυμνασίου νομίζω για σας) πόσο σας EMA recive αποφασιστεί από το συνολικό ποσό του εισοδήματος που κατέχουν το σπίτι έρχεται προς το νοικοκυριό, που κυμαίνεται από 10 λίρες την εβδομάδα έως και £ 30 την εβδομάδα, αυτό σημαίνει για την ενίσχυση του φοιτητή σε κάθε πράγματα αυτός ή αυτή μπορεί να χρειαστεί να αγοράσει, αλλά μπορεί να δαπανηθεί για οτιδήποτε θέλετε, μερικά μόλις βάλετε όλα σε ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, το οποίο Spencer ακούγεται σαν να πρόκειται να κάνει. Εντάξει explination; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
αναρωτιέται κανείς αν ήταν το 24 "παρακολουθεί Wil να είναι περίπου £ 180 επειδή η μία referb ή κάτι τέτοιο. |
|
| |||
| |||
| ah βλέπω τώρα, origionally το Xbox didn't υποστήριξη 1080p μέσω vga αλλά θα κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση 2 το φτιάξω. όλα τα λίγο αιματηρή σύγχυση! Ω καλά atleast ξέρω τώρα! thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Γιατί δεν μπορώ να σας χρησιμοποιήστε μια τυπική τηλεόραση; (συγνώμη αν αυτό το θέμα είναι νεκρός), αλλά αν έχετε "ελεύθερη κυβέρνησης" γιατί δεν έχετε τα δαπανούν για κάτι χρήσιμο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά ο επόπτης έχει υψηλότερη ανάλυση και είναι το ένα τρίτο της τιμής;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Εντάξει αυτό είναι κουλ. λίγο περίεργο. :] |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HDMI και DVI Για LCD και XBOX360 | jefechico | PC & Console Gaming | 3 | 23 Ιουν 2009 09:58 |
| Πρόβλημα σύνδεσης υπολογιστή με τηλεόραση χρησιμοποιώντας HDMI | sagheer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Ιουν 2009 04:58 |
| DVI σε HDMI Input Θέματα | lovetrain | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 29 Μαΐου 2009 05:51 |
| HDMI σύνδεση | haysey9 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 1 Οκτ. 2008 13:31 |
| HDMI σε DVI Cable Connector | Adrian1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Ιαν 2008 15:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |