![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi ja sam razmišljati o dolasku lijepi 24 "1080p monitor s mojim EMA novac koji dobivate od bolesne šesti obrasca: D. nađoh krvav dobra pogodba na ebay za 24", ali ima samo VGA priključak i kao što ja želim spojite ga na moj Xbox 360, to nije dobro. theres jedan VGA adapter za Xbox 360 a 360 može prikazati samo 720p (ish) u VGA načinu rada. moje pitanje je je li se pretvoriti adapter HDMI na VGA pa ja mogu koristiti puni potencijal monitor, inače ću morati platiti neku drugu £ 100 za HDMI verzije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a čitati ovdje
| |||
| |||
| Da li bi ovo biti krivo mjesto i vrijeme pitati što EMA obliku novca i šesti su? |
|
| |||
| |||
| EMA je plaćeni novac od vlade da djeca koja su u eter koledžu ili šesti obliku (Top kraju srednju školu mislim za vas) koliko vas EMA recive odlučuje ukupnom iznosu od kuće držite prihod koji dolazi u kućanstvu, ona se kreće od 10 £ tjedno upto 30 £ tjedno, to je značilo da pomogne učeniku u bilo što on ili ona svibanj potreba za kupnju, ali to može biti potrošeno na sve ono što želite, samo neka se sve to stavi na štedni račun koji Spencer zvuči kao on je idući u obaviti. Dovoljno dobar explination? |
|
| |||
| |||
| Ah sad vidim, origionally Xbox nije support 1080p preko VGA, ali oni izdali ažuriranje 2 popraviti. njene sve pomalo zbunjujuće krvave! oh atleast dobro znam u aukciji! Thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Zašto ne mogu jednostavno koristiti standardne TV? (ispričavam se ako je ova tema je umro), ali ako ste uzimajući "slobodnih sredstava vlade", zašto ne potrošiti na nešto korisno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da su oni isti, ali stvar monitor ima veću rezoluciju i trećina od cijene?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok to je kul. pravedan znatiželjan. :] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HDMI i DVI Za LCD i Xbox360 | jefechico | PC & konzole Igre | 3 | 23. lipnja 2009 09:58 |
| Problem pri povezivanju računala na TV koristeći HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 04:58 |
| DVI na HDMI Input pitanja | lovetrain | Graphics Cards & Monitors | 0 | 29. svibanj 2009 05:51 |
| HDMI priključak | haysey9 | General Hardware Chat | 7 | 1. listopad 2008 13:31 |
| HDMI na DVI konektor kabelski | Adrian1 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. siječanj 2008 15:57 |
| Thread Tools | |
| |