![]() |
|
| |||
| |||
| היי אני חושב מקבל נחמד 24 "1080p לפקח עם הכסף שלי EMA חולים מקבלים מ השישית טופס: ד 'א מצאתי עסקה טובה מאוד ב eBay עבור 24", אבל יש בו רק חיבור VGA ו כפי שאני רוצה זה מתחבר לי Xbox 360, כי הוא לא טוב. theres א VGA מתאם של Xbox 360 אבל רק 360 יכולים להציג 720p (איש) על מצב VGA. השאלה שלי היא האם יש מתאם כדי להמיר HDMI ל VGA אז אני יכול להשתמש את מלוא הפוטנציאל של בקרה, אחרת אני יצטרך לשלם עוד 100 £ עבור הגירסה HDMI. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לקרוא כאן
| |||
| |||
| האם זה להיות במקום הלא נכון ובזמן כדי לשאול מה EMA הכסף השישית צורה הם? |
|
| |||
| |||
| EMA היא payed כסף מהממשלה על ילדים כי הם אתר בקולג טופס או השישית (למעלה סוף תיכון אני חושב בשבילך) כמה EMA לך recive הוא החליט על הסכום הכולל של הבית מחזיקים הכנסה שמגיע אל הבית, זה בתחום של 10 £ בשבוע upto £ 30 בשבוע זה נועד לסייע לתלמיד את כל הדברים שהוא או היא עשוי להזדקק כדי לקנות, אבל זה יכול להיות פעם ביליתי על מה אתה רוצה, כמה פשוט לשים את כל זה לתוך חשבון חיסכון, ספנסר אשר נשמע כאילו הוא הולך לעשות. Explination מספיק טוב? |
|
| |||
| |||
| אה אני רואה עכשיו, origionally את didn't Xbox תומך 1080p דרך VGA אבל הם שוחררו עדכון 2 לתקן את זה. את הכל קצת מבלבל נורא! הו ובכן atleast עכשיו אני יודע! thanx guyz! 111one!! 1 |
|
| |||
| |||
| למה אתה פשוט לא יכול להשתמש בטלוויזיה רגילה? (מצטער אם נושא זה הוא מת), אבל אם אתה מקבל "בחינם הממשלה כספים" למה אתה לא לבזבז אותו על משהו מועיל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כי הם בדיוק אותו הדבר אבל יש לפקח ברזולוציה גבוהה יותר, והיא שליש את המחיר?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אוקיי זה מגניב. סתם סקרן. :] |