![]() |
|
| |||
| |||
| hi i am domāt par arvien jauku 24 "1080p monitors ar manu EMA naudu, kas slikti saņemt no sestās forma: D. Atradu asiņaina labi kaulēties par ebay par 24", bet tas ir tikai VGA pieslēgums un kā es vēlos savienojiet to ar manu xbox 360, kas nav labs. theres VGA adapteris uz xbox 360, bet 360 var parādīt tikai 720p (ish) in VGA režīmā. mans jautājums ir tur adapteris, lai pārvērstu HDMI VGA, lai es varētu izmantot visu potenciālu monitoru, citādi man būs jāmaksā vēl 100 £ uz HDMI versiju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai lasīt šeit
| |||
| |||
| Vai tas būtu nepareizi vietā un laikā jājautā, kas EMA naudu un sesto forma ir? |
|
| |||
| |||
| EMA ir nauda payed no valdības bērniem, kas ir ētera koledžā vai sestajā veidlapa (Top beigās vidusskolas es domāju, ka jums) cik daudz EMA tu recive lemj kopsummu mājas turēt ienākumi, kas nāk uz mājsaimniecības, tas svārstās no £ 10 nedēļā, līdz pat £ 30 nedēļā, tas ir domāts, lai palīdzētu studentiem jebkurā lietas, ko viņš vai viņa var būt nepieciešams nopirkt, bet tos var izmantot par to, ko kādreiz vēlaties, daži vienkārši ielieciet to visu vērā krājkonts, kurā Spencer skaņas, piemēram, viņš gatavojas darīt. Pietiekami labas explination? |
|
| |||
| |||
| ah es redzu tagad origionally xbox didn't atbalsta 1080p, izmantojot VGA, bet tās laiž Update 2 salabot. tās visas mazliet asiņaina mulsinoši! oh labi atleast i know now! thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Kāpēc tu nevari vienkārši izmantot standarta TV? (atvainojiet, ja šī tēma ir miris), bet, ja jūs saņemat "bezmaksas valdības līdzekļiem" Kāpēc tu iztērēt to kaut ko noderīgu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo viņi ir tieši tā pati lieta, bet monitors augstāka izšķirtspēja un tas ir trešdaļa no cenu?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Labi, ka ir cool. vienkārši ziņkārīgs. :] |
![]() |
|
| Bookmarks |