![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi myślę o dostawanie miły 24 "monitor 1080p z moim EMA pieniędzy, że źle się z szóstego formie: D. mam znaleźć krwawą dobrych rokowań w serwisie eBay za 24", ale ma tylko vga połączenie i jak chcę podłącz go do mojej konsoli Xbox 360, która nie jest dobra. theres VGA adapter do konsoli Xbox 360, ale 360 może wyświetlać tylko 720p (ish) w trybie VGA. moje pytanie jest nie do przeliczenia adaptera HDMI VGA więc może korzystać z pełnego potencjału monitora, w przeciwnym razie będę musiał zapłacić kolejne £ 100 do wersji HDMI. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy do odczytu tu
| |||
| |||
| Czy to złe miejsce i czas, aby zapytać, co EMA pieniędzy i szóste formularzu? |
|
| |||
| |||
| EMA jest wypłatę pieniędzy od rządu dla dzieci, które są w eter kolegium lub szóstym formie (Top koniec gimnazjum Myślę, że dla Ciebie) EMA ile można otrzymać decyduje łączna kwota dochodu, które posiadają dom przychodzi do użytku domowego, to od £ 10 tygodniowo upto £ 30 tygodniowo, to ma pomoc studenta w każdym rzeczy osoba może potrzebować kupić, ale może być wydane na to, co kiedykolwiek chcesz, niektórzy po prostu je wszystkie do konta oszczędnościowego, który brzmi jak Spencer udaje się zrobić. Good enough explination? |
|
| |||
| |||
| Ach, teraz widzę, origionally Xbox didnt wsparcie 1080p przez VGA ale wydała aktualizację 2 naprawić. wszystkich jej trochę mylące krwawe! oh well atleast wiem teraz! thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Dlaczego nie mogą po prostu użyć standardowego odbiornika TV? (przepraszam, jeśli ten temat nie żyje), ale jeśli otrzymujesz "wolne fundusze rządowe", dlaczego nie można wydać go na coś przydatnego? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponieważ są to dokładnie te same rzeczy, ale monitor ma większą rozdzielczość i jest trzecią ceny?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dobrze, że jest cool. just curious. :] |
![]() |
|
| Zakładki |