![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi ma gandesc sa fac un frumos 24 "1080p monitor cu banii pe care mi EMA bolnav primesc de la sasea forma: D. Am găsit un nenorocit de bun târg pe ebay pentru un 24", dar numai are o conexiune VGA şi ca vreau sa conectaţi-o la mine Xbox 360, care nu este bun. theres un adaptor VGA pentru Xbox 360, dar numai 360 pot afişa 720p (ISH) în modul VGA. întrebarea mea este de acolo este un adaptor pentru a converti HDMI pentru a vga ca sa ma pot folosi întregul potenţial al monitorului, altfel va trebui să-i plătească un alt £ 100 pentru versiunea HDMI. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a citi aici
| |||
| |||
| Acest lucru ar fi în alt loc şi de timp pentru a întreba ce EMA formă de bani şi a şasea sunt? |
|
| |||
| |||
| EMA se plateste bani de la guvern pentru copiii care sunt eter în colegiu sau al şaselea forma (Top sfârşitul liceu cred că pentru tine) Cât de mult vă EMA recive este decisă de cuantumul total al veniturilor, care deţine casa vine la gospodărie, aceasta variază de la £ 10 pe săptămână până la £ 30 pe săptămână, acest ajutor este menit să student în orice lucruri el sau ea ar putea avea nevoie de a cumpăra, dar poate fi cheltuite pe tot ceea ce vrei tu, doar unele pus totul într-un cont de economii, care Spencer pare ca el este de gând să faci. Destul de bun explination? |
|
| |||
| |||
| ah i vezi acum, origionally Xbox didnt suport 1080p prin vga dar au lansat o actualizare 2 repara. sale de toate un pic confuz sângeroase! oh bine atleast stiu acum! Thanx guyz!!! 111one!! 1 |
|
| |||
| |||
| De ce nu ai folosi un TV standard? (ne pare rău dacă acest subiect este mort), dar, dacă nu sunteţi achiziţie "liber de fonduri guvernamentale" de ce nu-l petrece pe ceva util? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru că acestea sunt exact acelaşi lucru, dar monitorul are o rezoluţie mai mare şi este de o treime din preţul?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bine că e cool. doar curios. :] |