![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj já jsem přemýšlel, ako dostať peknú 24 "monitor s rozlíšením 1080p EMA moje peniaze, ktoré dostanete od zlého šiestej forma: D. som krvavé výhodná kúpa na eBay za 24", ale má iba VGA pripojenie a ako chcem pripojiť sa do mojej Xbox 360, ktorý nie je dobrý. Theres VGA adaptér pre Xbox 360, ale 360 je len displej 720p (ish) v vga móde. moje otázka znie je tam adaptér konvertovat HDMI na VGA aj možné plné využitie potenciálu monitora, inak budem musieť platiť ďalšie 100 libier pre HDMI verzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Majú čítaj tady
| |||
| |||
| By to byť zlé miesto a čas sa opýtať, čo EMA peniaze a šiesty forma? |
|
| |||
| |||
| EMA je uhradiť peniaze od vlády, aby deti, ktoré sa v éteri alebo šiestej koľaji forme (Začiatok konca vysokej školy i think pre vás) koľko ste EMA recive rozhoduje celková suma dom držať príjem, ktorý prichádza do domu, sa pohybuje od 10 libier za týždeň až 30 libier týždenne, čo je určený na podporu študentov v žiadnej veci, on alebo ona môže potrebovať kúpiť, ale môže byť vynaložené na to, čo keď budete chcieť, niektoré len dať to všetko na sporiteľské účet, ktorý znie ako Spencer má robiť. Dosť dobrý explination? |
|
| |||
| |||
| ah vidím hneď, origionally Xbox didnt podporou 1080p cez VGA, ale vydala aktualizáciu 2 spravit. všetky jeho trochu krvavé mätúce! oh atleast dobre viem, teraz! thanx guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Prečo nemôžem vám stačí použiť štandardný TV? (pardon, ak je toto tému mŕtve), ale ak ste "free vládnych fondov" Prečo ste ju trávia na niečo užitočného? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhľadom k tomu, že sú to presne to isté, ale monitor má vyššie rozlíšenie a je tretina z ceny?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dobre, že to v pohode. len zvedavý. :] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HDMI a DVI pre LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herné konzoly | 3 | 23. júna 2009 09:58 |
| Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 04:58 |
| DVI to HDMI vstup Otázky | lovetrain | Graphics Cards & Monitory | 0 | 29. máj 2009 05:51 |
| HDMI pripojenie | haysey9 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 1. október 2008 13:31 |
| HDMI to DVI Cable Connector | Adrian1 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. január 2008 15:57 |
| Thread Tools | |
| |