![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок ја сам размишљати о доласку лијепи 24 "1080п монитор са мојим ЕМА новац који добијате од болесна шести обрасца: Д. нађе крвав добра погодба на ебаы за 24", али има само ВГА порт и као што ја желим спојите га на мој Ксбокс 360, то није добро. Тхереса један ВГА адаптер за Ксбокс 360 а 360 може да прикаже само 720п (исх) у ВГА начину рада. моје питање је је ли се претворити адаптер ХДМИ на ВГА па ја могу да користе пун потенцијал монитор, иначе ћу морати да плате неку другу 100 £ за ХДМИ верзије. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хаве а читати овде
| |||
| |||
| Да ли би ово бити криво место и време питати шта ЕМА облику новца и шести су? |
|
| |||
| |||
| ЕМА је плаћени новац од владе да деца која су у етер колеџу или шести облику (Топ крају средњу школу мислим за вас) колико вас ЕМА рециве одлучује укупном износу од куће држите приход који долази у домаћинству, она се креће од 10 £ недељно упто £ 30 недељно, то је значило да помогне ученику у било шта он или она мај потреба за куповину, али то може бити потрошено на све оно што желите, само нека се све то стави на штедни рачун који Спенцер звучи као он је лијегање чинити. Довољно добар експлинатион? |
|
| |||
| |||
| Ах сад видим, оригионаллы Ксбокс није суппорт 1080п преко ВГА, али они издали исправка 2 поправити. њене све помало збуњујуће крваве! ох атлеаст добро знам у аукцији! Тханкс гуыз! 111оне! 1 |
|
| |||
| |||
| Зашто не могу једноставно користити стандардне ТВ? (извињавамо се ако је ова тема је умро), али ако сте узимајући "слободних средстава владе", зашто не потрошите на нешто корисно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будући да су они исти, али ствар монитор има већу резолуцију и трећина од цене?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок то је кул. праведан знатижељан. :] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХДМИ и ДВИ За ЛЦД и Ксбокс360 | јефецхицо | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 23. јуна 2009 09:58 |
| Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ | сагхеер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 04:58 |
| ДВИ на ХДМИ Инпут питања | ловетраин | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 29 мај 2009 05:51 |
| ХДМИ порт | хаысеы9 | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 1 октобар 2008 13:31 |
| ХДМИ на ДВИ конектор кабловски | Адриан1 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 јануар 2008 15:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |