![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я думаю про отримання Ніцці 24 "1080p монітор з моїми грішми EMA, що жорстоке отримати з шостого класу: Д. Я знайшов кривавий гарну угоду на Ebay за 24", але він має тільки VGA-підключення і, як я хочу підключити його до свого Xbox 360, що не добре. Theres VGA адаптер для Xbox 360, а 360 може відображати тільки 720p (МОГ) в режимі VGA. Моє питання є адаптер для перетворення HDMI до VGA, щоб я міг використовувати всі можливості монітора, інакше мені доведеться заплатити ще £ 100 за HDMI версії. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have читати тут
| |||
| |||
| Чи буде це неправильне місце і час, щоб запитати, що ЕМА гроші і шостого формі? |
|
| |||
| |||
| EMA гроші виплачуються з уряду, щоб діти, які ефіру в коледжі чи шостого класу (верхній кінець високій школі я думаю, для вас) скільки ви EMA Отримувати вирішує загальну суму в будинку провести дохід, який приходить до будинку, вона коливається від £ 10 на тиждень до £ 30 на тиждень, це означало на допомогу в будь-який студент, що він або вона, можливо, буде потрібно купити, але його можна витратити на що б Ви не хочете, деякі просто поставити все це на ощадний рахунок, який Спенсер звучить як він збирається робити. Досить гарне explination? |
|
| |||
| |||
| А тепер я розумію, origionally підтримки Xbox Didn't 1080p через VGA, але вони випустили оновлення 2 виправити. всіх його трохи кривавий оману! Ах так Atleast тепер я знаю! Thanx Guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Чому ви не можете просто використовувати стандартний телевізор? (вибачте, якщо ця тема Dead), але якщо ви отримуєте "вільні кошти уряду", чому б вам не витрачати їх на щось корисне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тому що вони точно таку ж річ, але монітор має високий дозвіл і є третім за ціною?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Добре, що це круто. просто цікаво. :] |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HDMI і DVI для ЖК і Xbox360 | jefechico | PC & консоль Gaming | 3 | 23 червня 2009 09:58 |
| Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI | Сагір | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 04:58 |
| DVI для входу HDMI питання | Lovetrain | Графічні карти & Монітори | 0 | 29 травня 2009 05:51 |
| HDMI зв'язку | haysey9 | Генеральний обладнання чат | 7 | 1 жовтня 2008 13:31 |
| HDMI до DVI Cable Connector | Adrian1 | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 січня 2008 15:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |