![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз съм нов за вашия форум и се извиняваме предварително за чукат на вратата ви с проблема.
Това не е нов проблем от това, което аз разбирам ... Наскоро закупили "преустройвана" HP Палата десктопа, който дойде с NVidia 9500GS. Вентилатора на тази карта излъчва изключително силен Buzzsaw шума на моменти, което аз знам е неправилен (и общо с тази карта). То не бе трудно да се изолират шума източник. Аз няма да се свържете с HP да се справят с това, аз прочетете всичко за дефектни и долен подмяна карти, други са получили от HP при избора този маршрут. Вместо това .... Бих предпочел да физически замени фен сам. Проблем: Аз съм като дявол от времето локализиране фен (или охлаждане на системата), че списъците за съвместимост с NVidia 9500GS. Знам (от многобройните търсения), че дефектните фен на NvidiaGS е добре документирана проблем. Почти всички предложения за други теми свързани с "се свържете с HP и те ще ви помогнат да" отговори. Както споменах, че искате наистина предпочитам да не отида този маршрут. Аз съм оптимист, че някой тук може да бъде в състояние да ми точка в посока на съвместими резервни части или вентилатор за охлаждане система за разрешаване на този проблем за 9500GS. Съвместимост е моят основен проблем. Ако някоя от типа хора тук биха могли да ме насочи в правилната посока Бих се най-одобрителен. Благодаря! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бих просто приемете корицата на разстояние, измерва фен с лента мярка. Това е може би просто стандартен 80 мм вентилатор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Диаметърът на вентилатора е малко неуместен. Аз съм повече занимава с винт-дупки, които държат на вентилатора сглобяване на място и ограниченото количество пространство трябва да се работи. Отново ... съвместимостта е моят основен проблем с инсталирането на резервни фен като лекарство. Сегашната (дефектно) фен събрание е с форма на пиано (не че има значение). |
|
|
|||
|
|||
|
Искате то не бъде по-лесно просто да си купите различни графични карти и фрасвам че в? Няма никакъв шанс да го има и в края с Прецакани карта тогава.
Пиано оформен битов виждате, не е фен, просто още една част от системата за охлаждане. Когато се взема това разстояние, ще можете да видите фен. Това малко е направено за стил и обикновено към директните въздушния поток в определена посока. Вентилатора изглежда доста малка и може би е трудно да се намери негов заместник, или 3-та страна, но аз не съм експерт в намирането на бита така. Това наистина ще бъде по-лесно да се купи нова графична карта и инсталира, че много по-лесно. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Мисля, че Carbon ще е повече на точката, която би могъл да замени самия вентилатор, напускащи база на място.
Във всеки случай, преди да купуват нещо, че ще бъде на стойност проверка това не е просто лека телени dangling леко край фен. Имах си изградят нови, и то звучи точно като теб се опише. Стойността на проверка
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря, момчета. Имаше определено не жици или прегради причиняване на шума.
Поръчах на по-добра карта от Newegg .... трябва да бъде тук в средата на седмицата. Благодаря за вход! ... и пазете се от 9500GS, много от тях са докладвани същия дефект и HP вече е наясно, че когато се съобщава на проблема (от картата дойде с фабрично вградени HP). Кутията все още е под гаранция, но аз предпочитам да се грижа за него (за много причини). |