![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem na vaše nové fórum a omluvit předem na klepání na dveře se jedná o problém. To není nový problém z toho, co já to chápu ... Nedávno jsem koupil "repasované" HP Pavillion ploše, která přišla s Nvidia 9500GS. Ventilátor na této kartě vyzařuje velmi hlasité Buzzsaw hluku v době, o němž vím, je nepravidelný (a společně s touto kartou). Nebylo obtížné izolovat zdroj hluku. Nebudu kontaktu HP k řešení tohoto, Četl jsem všechno o vadnou a zpozdilejší náhradní karty, které mají ostatní obdrželi od HP při volbě této trasy. Namísto .... Já bych raději fyzicky nahradit ventilátor sám. Problém: Mám s ďáblem v době umístění ventilátoru (nebo chladící systém), který uvádí kompatibilitu s Nvidia 9500GS. Vím, že (z četných vyhledávání), že vadný ventilátor na NvidiaGS je dobře zdokumentovaný problém. Téměř všechny návrhy na jiných fórech se vztahují k "HP kontaktovat a budeme vám pomůže" odpovědí. Jak jsem se zmínil, bych opravdu nejraději, aby nechodil, že trasa. Jsem optimistický, že někdo tady může být místo mě ve směru kompatibilní aftermarket chladicí ventilátor nebo systém k nápravě tohoto problému pro 9500GS. Kompatibilita je mým hlavním problémem. Pokud se kterýkoli z druhu lidí zde mohla nasměrovat mě tím správným směrem bych se nejvíce ocenili. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal bych si prostě krytu vypnutý, změřit ventilátor s páskou opatření. Je to asi jen standardní 80mm ventilátor.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Průměr ventilátoru je poněkud irelevantní. Jsem spíše se šroubem-jamek, které drží ventilátor montáž na místě a omezené množství místa Musím pracovat. Opět ... kompatibilita je můj primární problém s instalaci aftermarket fanoušek jako nápravu. Současný (vadné) ventilátor montáž piano-tvaru (ne, že je to důležité). |
|
| |||
| |||
| Bylo by to nemělo být jednodušší jen koupit jinou grafickou kartu a že v nepořádku? Neexistuje žádná šance, že byste mohl dostat to špatně a skončím s knackered pak karty. Klavír tvaru bit vidíte není ventilátor, jen v jiné části chladicího systému. Až budete mít, že se budete moci podívat na ventilátor. Bit, který je určen pro styl a obvykle k přímému proudění vzduchu v určitém směru. Ventilátor vypadá docela malá a pravděpodobně obtížné najít náhradní nebo 3. stranu, ale já nejsem expert na hledání bitů líbí. Opravdu by jednodušší koupit novou grafickou kartu a nainstalovat to, že mnohem jednodušší. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Carbon šlo více o tom, že byste mohl nahradit ventilátor sám, opuštění základny na svém místě. Každopádně před nákupem co by stálo za to kontrola, že to není jen volné vodiče klácení mírně blízkosti ventilátoru. Měl jsem to na moje nové stavby, a to znělo přesně popsat jako vy. Worth kontrola
|
| |||
| |||
| Díky hoši. Bylo určitě ne dráty nebo překáľkami způsobují hluk. Objednal jsem lepší karty od Newegg .... Zde by měla být v polovině-týdenní. Díky za vstup! ... a pozor, 9500GS, mnohé z nich vykazují stejné vady a HP již byla vědoma, že když jsem hlášen problém (protože karta přišla s továrně-postavený HP). Krabička je ještě v záruce, ale spíše bych se o to sama (z mnoha důvodů). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nemám hlavním Windows zvuky ale některé apps dělat | rnunnery | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 13 června 2009 14:13 |
| ** Zvuky Udržuje přerušení ** | brookaovhaydock | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 2. února 2009 06:52 |
| Automatické otevření okna IE a zvuky | akyadav001 | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 6. října 2008 09:17 |
| HELP! zní jako zvuk přicházející přes tunel! | smiles333 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 21. Září 2008 07:23 |
| Neobvyklé zvuky na notebook | targh | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 8. března 2008 18:09 |
| Thread Nástroje | |
| |