![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vagyok az új fórum és a apologize előre kopogtatott az ajtón meg a problémát. Ez nem új probléma, amit értem ... A közelmúltban vásárolt egy "felújított" HP Pavilion asztali lépett egy Nvidia 9500GS. A ventilátor az ezt a kártyát bocsát ki, rendkívül hangos zaj Buzzsaw néha én tudom, szabálytalan (és ezzel a közös kártya). Nem volt nehéz elkülöníteni a zaj forrását. Nem fogom a kapcsolatot a HP ennek a problémának a megoldására, amit olvasni a rossz és rosszabb helyettesítő kártyákat, hogy mások is kapott a HP, ha ezt az utat választotta. Ehelyett .... Azt szeretném, hogy fizikailag cserélje a ventilátort magam. Probléma: Van egy ördög egy időben helyüket a ventilátort (vagy hűtési rendszer), amely felsorolja az összhangot a Nvidia 9500GS. Tudom, hogy (a számos keres), hogy a hibás rajongója a NvidiaGS egy jól dokumentált probléma. Szinte minden, a javaslatokat a többi fórumok kapcsolódnak a "Kapcsolatfelvétel a HP és Segítek" válaszokat. Mint említettem, én tényleg nem szeretne menni, hogy az útvonal. Én optimista vagyok, hogy valaki itt lehet, hogy pont engem irányában kompatibilis utángyártott fan vagy hűtési rendszer, hogy orvosolja ezt a problémát a 9500GS. Összeegyeztethetőség az én elsődleges kérdés. Ha a kedves emberek itt is tinónként nekem a helyes irányba Én nagyon értékelem. Köszönjük! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csak úgy le a fedelet, az intézkedés a ventilátor egy mérőszalag. Ez valószínűleg csak egy standard 80mm ventillátor.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az átmérője a ventilátor kissé irreleváns. Én inkább az, hogy a csavar-lyukak, amelyek a ventilátor Közgyűlés, és a korlátozott mennyiségű hely van, hogy működjön együtt. Ismét ... kompatibilitás elsődleges kérdés, hogy a telepítés utáni fan mint orvosolni. A jelenlegi (hibás) fan összeszerelést zongora alakú (nem, hogy a kérdések). |
|
| |||
| |||
| Nem lenne egyszerűbb, ha csak vásárolni különböző grafikus kártyát, és ütlegelt, hogy? Nincs esély akkor kap ez rossz, és a végén egy knackered kártyát majd. A zongora alakú, kicsit látod, nem az a rajongó, csak egy része a hűtési rendszert. Ha megteszi, hogy ki, akkor lehet látni a ventilátort. Ez kicsit áll a stílus és a közvetlen légáramlást általában egy meghatározott irányba. A ventilátor szép kis-és valószínűleg nehéz megtalálni a csere vagy 3. párt egyik, de nem vagyok szakértő megtalálására bit ilyesmi. Tényleg könnyebb lenne, hogy vegyél egy új grafikus kártyát, és telepíti, hogy sokkal könnyebb. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, Carbon folyik tovább a kérdésben, hogy csak akkor cserélje ki a ventilátort is, így az alap helyett. Különben is, mielőtt bármit felvásárlási lenne érdemes ellenőrzés nem csak a laza vezetéken lógó enyhén közelében rajongója. Nem volt ez az én új építésű, és úgy hangzott, mint te, pontosan leírni. Érdemes ellenőrizni,
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Kösz fiúk. Voltak határozottan nem vezetékek vagy akadály okozza a zajt. Rendeltem egy jobb kártyát a Newegg .... kell ide a hét közepén. Köszönöm a bemenet! ... és óvakodj a 9500GS sokan arról számoltak be, ugyanez a hiba és a HP már ismeri azt, amikor a problémát jelentett (hiszen a kártya jött egy gyárilag beépített HP). A doboz még garanciális, de inkább vigyázni, hogy magam is (több okból kifolyólag.) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs fontosabb Windows hangzik, de bizonyos apps do | rnunnery | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 13. június 2009 14:13 |
| ** Hangzik Keeps levágta ** | brookaovhaydock | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 2. február 2009 06:52 |
| Automatikus nyitás IE ablakok és hangok | akyadav001 | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 6. október 2008 09:17 |
| HELP! hangzik, mint a hang jön át egy alagút! | smiles333 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 21. Szeptember 2008 07:23 |
| Szokatlan hangzik a Laptop | targh | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 8. március 2008 18:09 |
| Téma eszközök | |
| |