kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

VGA Fan Sounds Like a Buzzsaw!

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2009, 08:49
Új tag Csoport

Default VGA Fan Sounds Like a Buzzsaw!

Szia, én vagyok az új fórum és a apologize előre kopogtatott az ajtón meg a problémát.
Ez nem új probléma, amit értem ...
A közelmúltban vásárolt egy "felújított" HP Pavilion asztali lépett egy Nvidia 9500GS.
A ventilátor az ezt a kártyát bocsát ki, rendkívül hangos zaj Buzzsaw néha én tudom, szabálytalan (és ezzel a közös kártya). Nem volt nehéz elkülöníteni a zaj forrását.
Nem fogom a kapcsolatot a HP ennek a problémának a megoldására, amit olvasni a rossz és rosszabb helyettesítő kártyákat, hogy mások is kapott a HP, ha ezt az utat választotta.
Ehelyett .... Azt szeretném, hogy fizikailag cserélje a ventilátort magam.
Probléma: Van egy ördög egy időben helyüket a ventilátort (vagy hűtési rendszer), amely felsorolja az összhangot a Nvidia 9500GS.
Tudom, hogy (a számos keres), hogy a hibás rajongója a NvidiaGS egy jól dokumentált probléma. Szinte minden, a javaslatokat a többi fórumok kapcsolódnak a "Kapcsolatfelvétel a HP és Segítek" válaszokat. Mint említettem, én tényleg nem szeretne menni, hogy az útvonal.
Én optimista vagyok, hogy valaki itt lehet, hogy pont engem irányában kompatibilis utángyártott fan vagy hűtési rendszer, hogy orvosolja ezt a problémát a 9500GS.
Összeegyeztethetőség az én elsődleges kérdés.
Ha a kedves emberek itt is tinónként nekem a helyes irányba Én nagyon értékelem.
Köszönjük!
Old Április 23 2009, 17:06
Donor Group

Én csak úgy le a fedelet, az intézkedés a ventilátor egy mérőszalag. Ez valószínűleg csak egy standard 80mm ventillátor.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 24 2009, 06:30
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Én csak úgy le a fedelet, az intézkedés a ventilátor egy mérőszalag. Ez valószínűleg csak egy standard 80mm ventillátor.
Köszönöm.
Az átmérője a ventilátor kissé irreleváns. Én inkább az, hogy a csavar-lyukak, amelyek a ventilátor Közgyűlés, és a korlátozott mennyiségű hely van, hogy működjön együtt.
Ismét ... kompatibilitás elsődleges kérdés, hogy a telepítés utáni fan mint orvosolni.
A jelenlegi (hibás) fan összeszerelést zongora alakú (nem, hogy a kérdések).
Old Április 25 2009, 01:32
Csoport tagja

Nem lenne egyszerűbb, ha csak vásárolni különböző grafikus kártyát, és ütlegelt, hogy? Nincs esély akkor kap ez rossz, és a végén egy knackered kártyát majd.

A zongora alakú, kicsit látod, nem az a rajongó, csak egy része a hűtési rendszert. Ha megteszi, hogy ki, akkor lehet látni a ventilátort. Ez kicsit áll a stílus és a közvetlen légáramlást általában egy meghatározott irányba. A ventilátor szép kis-és valószínűleg nehéz megtalálni a csere vagy 3. párt egyik, de nem vagyok szakértő megtalálására bit ilyesmi.

Tényleg könnyebb lenne, hogy vegyél egy új grafikus kártyát, és telepíti, hogy sokkal könnyebb.
Old Április 26 2009, 06:33
Donor Group

Azt hiszem, Carbon folyik tovább a kérdésben, hogy csak akkor cserélje ki a ventilátort is, így az alap helyett.

Különben is, mielőtt bármit felvásárlási lenne érdemes ellenőrzés nem csak a laza vezetéken lógó enyhén közelében rajongója.
Nem volt ez az én új építésű, és úgy hangzott, mint te, pontosan leírni.

Érdemes ellenőrizni,
Old Április 26 2009, 07:13
Új tag Csoport

Kösz fiúk. Voltak határozottan nem vezetékek vagy akadály okozza a zajt.
Rendeltem egy jobb kártyát a Newegg .... kell ide a hét közepén.
Köszönöm a bemenet! ... és óvakodj a 9500GS sokan arról számoltak be, ugyanez a hiba és a HP már ismeri azt, amikor a problémát jelentett (hiszen a kártya jött egy gyárilag beépített HP).
A doboz még garanciális, de inkább vigyázni, hogy magam is (több okból kifolyólag.)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nincs fontosabb Windows hangzik, de bizonyos apps do rnunnery Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 13. június 2009 14:13
** Hangzik Keeps levágta ** brookaovhaydock Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 2. február 2009 06:52
Automatikus nyitás IE ablakok és hangok akyadav001 Vírus, kémprogram és biztonság 12 6. október 2008 09:17
HELP! hangzik, mint a hang jön át egy alagút! smiles333 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 21. Szeptember 2008 07:23
Szokatlan hangzik a Laptop targh Vírus, kémprogram és biztonság 22 8. március 2008 18:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.