פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

VGA Fan נשמע כמו Buzzsaw!

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אפריל 2009, 08:49
קבוצת חברות חדשות

Default VGA Fan נשמע כמו Buzzsaw!

היי, אני החדשה שלך פורום מתנצלים מראש על הנקישות על הדלת שלך עם הבעיה.
זו לא בעיה חדשה ממה שאני מבין ...
אני שנרכשו לאחרונה על "refurbished" HP ביתן, אשר הגיע עם שולחן העבודה של Nvidia 9500GS.
המאוורר על הכרטיס emits ביותר Buzzsaw רעש חזק לפעמים שאני יודעת הוא לא סדיר (ו משותפת עם הכרטיס). זה לא היה קשה לבודד את מקור הרעש.
אני לא איש הקשר של HP כדי להתמודד עם זה, קראתי על כל פסול או נחותים החלפת כרטיסי שאחרים קיבלו מאת HP זה בעת בחירת המסלול.
במקום .... אני מעדיף להחליף את המאוורר פיזית עצמי.
בעיה: אני נתקל שטן של פעם איתור אוהד (או Cooling System) אשר מפרטת את תאימות עם Nvidia 9500GS.
אני יודע (מתוך חיפושים רבים) כי אוהד מפגר על NvidiaGS היא מתועדת היטב לבעיה. כמעט כל ההצעות על פורומים אחרים מתייחסים "צור קשר עם HP והם נעזור לך" תגובות. כפי שציינתי, אני באמת מעדיף לא מעוניינת ללכת כי התוואי.
אני אופטימי, כי מישהו כאן תוכל להפנות אותי בכיוון תואם aftermarket מעריץ מערכת הקירור או תרופה זו בעיה של 9500GS.
תאימות הבעיה העיקרית שלי היא.
אם כל סוג של אנשים כאן יכול להפנות אותי בכיוון הנכון אני רוצה להיות הכי appreciative.
תודה!
Old 23 אפריל 2009, 17:06
קבוצת תורמים

אני רק רוצה לקחת ממני את הכיסוי, למדוד המאוורר עם מגלול. זה כנראה פשוט רגיל 80mm מעריץ.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 24 אפריל 2009, 06:30
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
אני רק רוצה לקחת ממני את הכיסוי, למדוד המאוורר עם מגלול. זה כנראה פשוט רגיל 80mm מעריץ.
תודה.
את קוטר של המאוורר היא קצת לא רלוונטית. אני יותר מודאג עם בורג, כי חורים להחזיק המאוורר הרכבה במקום וכן את כמות מוגבלת של שטח יש לי עם מה לעבוד.
שוב ... תאימות הבעיה העיקרית שלי היא עם התקנת aftermarket מעריץ של כ תרופה.
הנוכחי (פגום) הרכבה הוא מעריץ בצורת פסנתר (כי זה לא ענייני).
Old 25 אפריל 2009, 01:32
חבר קבוצת

האם זה לא יהיה קל יותר פשוט לקנות כרטיס המסך שונה ו להלום כי? אין סיכוי שתוכל להשיג את זה לא נכון בסופו של דבר, וכן עם כרטיס knackered אז.

הפסנתר בצורת ביט שאתה רואה זה לא המאוורר, רק חלק אחר של מערכת הקירור. כאשר אתה לוקח את זה רחוק, תוכל לראות את אוהד. זה מעט נעשה בדרך כלל עבור סגנון ישיר airflow ב לכיוון מסוים. המאוורר נראה די קטנים, כנראה קשה למצוא תחליף או 3 צד אחד אבל אני לא מומחה ב מציאת BITS ככה.

זה באמת יהיה קל יותר לרכוש כרטיס מסך חדש או להתקין את זה, הרבה יותר קל.
Old 26 אפריל 2009, 06:33
קבוצת תורמים

אני חושב Carbon היה הולך יותר על הצבע שאתה יכול להחליף את המאוורר עצמו, דבר אשר ישאיר את הבסיס במקום.

בכל מקרה לקנות משהו לפני שזה יהיה שווה לבדוק את זה לא רק מעט משוחרר חוט dangling ליד המאוורר.
היה לי את זה על אזור חדש לבנות, וזה נשמע בדיוק כמו שאתה מתאר.

שווה לבדוק

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 26 אפריל 2009, 07:13
קבוצת חברות חדשות

תודה, חבר 'ה. היו בהחלט לא חוטים או לגרום obstructions את הרעש.
הזמנתי כרטיס טוב יותר מ Newegg .... צריך להיות כאן באמצע שבוע.
Thanks for the input! ו ... beware של 9500GS, רבים דיווחו באותו פגם ו HP כבר היה מודע אותה כשאני דווח על הבעיה (שכן הכרטיס הגיע עם המפעל נבנה-HP).
התיבה היא עדיין תחת אחריות, אבל אני מעדיף לטפל בזה בעצמי (מסיבות רבות).
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.