mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

VGA Fan Sounds Like Buzzsaw!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2009, 08:49
Naujas Narys

Hi, I'm new to savo forumo, ir atsiprašyti iš anksto beldžiasi į jūsų duris su problema.
Tai ne nauja problema nuo to, ką aš suprantu ...
Aš neseniai įsigytų "refurbished" HP Pavilion desktop, kurios atėjo su Nvidia 9500GS.
Šis kortelė ventiliatorius skleidžia ypatingai garsiai Buzzsaw triukšmo laikas, kurį aš žinau, yra neteisingas (ir bendro su šia kortele). Nebuvo sunku išskirti triukšmo šaltinis.
I won't susisiekite su HP spręsti šią, jau perskaičiau viską apie trūkumais ir prastesnės pakeitimo korteles, kad kiti gavo iš HP renkantis šį maršrutą.
Vietoj .... Norėčiau, kad fiziškai pakeisti ventiliatoriaus save.
Problema: Turiu daug laiko rasti ventiliatorius (arba aušinimo sistema), kad sąrašų suderinamumą su 9500GS Nvidia velnio.
Žinau (iš daugybės paieškų), kad su trūkumais ventiliatoriumi NvidiaGS yra gerai dokumentuota problema. Beveik visi į kitus forumus, pasiūlymai susiję su "susisiekti su HP ir jie jums padėsime" atsakymus. Kaip jau minėjau, aš tikrai nenoriu eiti, kad maršrutas.
Aš optimistiškai, kad kas nors čia galėtų priminti man į suderinama antrinę ventiliatorius kryptimi arba aušinimo sistema, išspręsti šią problemą už 9500GS.
Suderinamumas yra mano pagrindinis klausimas.
Jei bet kokios rūšies žmonės čia galėtų nukreipti mane teisinga linkme būčiau labiausiai dėkingi.
Thanks!
Old Balandis 23, 2009, 17:06
Donorų grupės

Norėčiau tiesiog atsižvelgti dangtelį, priemonė su Ruletė ventiliatorius. Tai tikriausiai tik standartinis 80mm ventiliatorius.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 24, 2009, 06:30
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Norėčiau tiesiog atsižvelgti dangtelį, priemonė su Ruletė ventiliatorius. Tai tikriausiai tik standartinis 80mm ventiliatorius.
Ačiū.
Nuo ventiliatoriaus skersmuo yra gana svarbi. Man labiau susiję su varžtu skyles, kad surengti DIFUZORIUS vietoje ir ribotą erdvę turiu dirbti.
Vėl ... Suderinamumo yra mano pagrindinė problema diegiant antrinę ventiliatorius kaip ištaisyti.
Dabartinis (su defektais) DIFUZORIUS yra fortepijonas formos (ne kad bylose).
Old Balandis 25, 2009, 01:32
Narys

Ar nebūtų paprasčiau tiesiog nusipirkti įvairių grafikos plokštę ir kulti, kad? Nėra proga galima gauti ji neteisinga, ir galų gale su knackered kortele tada.

Pianinu formos šiek tiek matote nėra ventiliatoriaus, tik kitu aušinimo sistemos dalis. Jeigu vartojate, kad išjungti, galėsite pamatyti gerbėjas. Tai šiek tiek yra numatyta stilius ir paprastai nukreipti oro srautą į konkrečią kryptį. Ventiliatorius atrodo gana nedidelis ir tikriausiai sunku rasti pakeitimo arba 3rd Party vienas, bet aš ne ekspertas rasti bitų like that.

Jis tikrai būtų paprasčiau nusipirkti naują grafikos plokštę ir įdiegti, kad daug lengviau.
Old Balandis 26, 2009, 06:33
Donorų grupės

Manau, kad Carbon buvo užauginta daugiau tuo požiūriu, kad galima tiesiog pakeisti ventiliatoriaus pati, paliekant bazės vieta.

Bet kokiu atveju prieš perkant ką verta patikrinti, tai ne tik prarasti viela kabančios šiek tiek šalia ventiliatoriaus.
Aš tai dėl mano naujos statybos, ir tai skamba lygiai taip pat kaip jūs apibrėžtumėte.

Verta patikrinti
Old Balandis 26, 2009, 07:13
Naujas Narys

Thanks guys. Buvo tikrai ne laidai ar kliūtys sukelia triukšmą.
Aš užsakyta geriau kortele Newegg .... turėtų čia būti savaitės viduryje.
Thanks for the input! ... ir saugokitės 9500GS, daugelis pastebėjo tą patį trūkumą ir HP jau buvo apie tai, kai man pranešė apie problemas (kadangi kortelė buvo su gamyklos pastatytas AG).
Langas vis dar garantija, bet aš verčiau pasirūpinti pats (dėl įvairių priežasčių).
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.