![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm new jūsu forumā, un atvainojamies jau iepriekš, lai klauvē pie jūsu durvīm ar problēmu. Šī nav jauna problēma no tā, ko es saprotu ... Es nesen nopirkto "atjaunotas" HP Pavilion Desktop, kas nāca ar Nvidia 9500GS. Par šo karti ventilators izdala ārkārtīgi skaļa Buzzsaw troksni reizēm, ko es zinu ir neregulārs (un kopīgi ar šo karti). Tas nebija grūti izolēt trokšņa avotu. Es nesaskaras HP galā ar šo, es esmu izlasīt visu par bojāta un sliktāks rezerves kartes, kas citiem ir saņēmuši no HP, izvēloties šo ceļu. Vietā .... Es gribētu, lai fiziski nomainīt ventilatoru sevi. Problēma: Es esmu, kam velns no laika atrašanās vietas ventilatoru (vai dzesēšanas sistēmas), kas uzskaitīti saderību ar 9500GS Nvidia. Es zinu (no daudziem meklējumiem), ka bojātu ventilatoru NvidiaGS ir labi dokumentēta problēmu. Gandrīz visi ieteikumi par citiem forumiem ir saistīti ar "kontaktu HP un viņi jums palīdzēs jums" atbildes. Kā jau minēju, es tiešām nevēlas iet šajā maršrutā. Es esmu optimistisks, ka kāds šeit varētu norādīt man virzienā saderīgs pēcpārdošanas ventilators vai dzesēšanas sistēmu, lai novērstu šo problēmu 9500GS. Saderība ir mans galvenais jautājums. Ja kāds no veida ļaudīm šeit varētu vadīt mani pareizajā virzienā, es vislielāko atzinību. Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es lūdzu lietojiet tikai vāciņu, pasākums ventilators ar mērlente. Tas ir iespējams tikai standarta 80mm ventilatoru.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
No ventilatora diametrs ir diezgan neefektīvs. Es esmu vairāk saistīta ar skrūvju caurumiem, kas tur fanu pulcēšanās vietā un ierobežotu vietu man strādāt. Atkal ... saderība ir mana galvenā problēma ar instalēšanu aftermarket ventilatoru kā risinājumu. Pašreizējais (ar trūkumiem), ventilatoru montāža ir klavieres forma (nevis ka tas ir svarīgi). |
|
| |||
| |||
| Vai nebūtu vieglāk vienkārši nopirkt dažādas grafikas karti un dauzīt ka? Nav iespējas Jūs varētu saņemt to nepareizi un galu galā ar knackered karti tad. Klavieres formas bit redzat nav ventilatoru, tikai citā daļā dzesēšanas sistēmu. Ja esat lietojis, kas izslēgti, jūs varēsiet redzēt ventilators. Tas nedaudz ir par stilu un parasti tiešās gaisa plūsmas īpašās virzienā. Ventilators izskatās diezgan maza un, iespējams, ir grūti atrast rezerves vai 3 pusi vienu, bet es neesmu ne eksperts atrast bitiem tāpat. Tas tiešām būtu vieglāk nopirkt jaunu grafikas karti un jāinstalē, ka daudz vieglāk. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, Carbon gatavojas vairāk par punktu, kas jūs varētu tikai nomainīt ventilatoru pats, atstājot bāzes vietā. Anyway, pirms pirkšanas kaut ko būtu vērts pārbaudīt tā nav tikai brīvi vadu dangling nedaudz pie ventilatora. Man bija tas ar manu jauno būvēt, un tas skanēja tieši tāpat, kā jūs raksturotu. Worth pārbaude
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks guys. Nebija noteikti ne vadiem vai šķēršļiem, kas izraisa troksnis. Es pasūtīts labāku karti no Newegg .... vajadzētu būt šeit, nedēļas vidū. Thanks for input! ... un Uzmanieties no 9500GS, daudzi ziņoja pats defekts un HP jau tika informēta par to, kad es ziņots problēmu (jo karte bija ar rūpnīcas-built HP). Kaste ir vēl garantija bet es drīzāk rūpēties par to pats (daudzu iemeslu dēļ). |