mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

VGA Fan sună ca un Buzzsaw!

Reply

Thread Tools
Old 23 aprilie 2009, 08:49
Noile state Group

Default VGA Fan sună ca un Buzzsaw!

Salut, sunt noi pentru a vă forum si-mi cer scuze în avans pentru bate la uşa ta cu o problema.
Aceasta nu este o problemă nouă de la ceea ce am înţeles ...
Am cumpărat recent un "renovate" HP Pavilion de birou care a venit cu o Nvidia 9500GS.
Ventilatorul de pe acest card emite un zgomot extrem de puternic Buzzsaw ori la care ştiu este neregulat (comună şi cu această carte). Nu a fost greu pentru a izola sursa de zgomot.
N-am să mă contactaţi HP pentru a se ocupa de acest lucru, l-am citit totul despre defecte şi inferior înlocuire carduri că şi alţii au primit de la HP când aleg această cale.
În schimb .... Aş prefera să fizic înlocui ventilatorul mine.
Problemă: Sunt având un diavol de o perioadă de timp şi amplasa un fan (sau de răcire) că listele de compatibilitate cu Nvidia 9500GS.
Stiu (din numeroase căutări) că defect ventilatorul pe NvidiaGS este o problemă bine documentate. Aproape toate sugestiile pe alte forumuri se referă la "contact HP şi le vom ajuta sa" de răspunsuri. După cum am menţionat, Aş prefera să nu-adevăr merge această rută.
Sunt optimist că cineva aici poate fi capabil să-mi punct în direcţia unei compatibil Aftermarket ventilator sau sistem de răcire pentru a remedia această problemă pentru 9500GS.
Compatibilitatea este problema mea principală.
În cazul în care orice fel de oameni ar putea pilota mine aici, în direcţia cea bună Aş fi cel mai apreciat.
Vă mulţumim!!
Old 23 aprilie 2009, 17:06
Grupul de donator

Aş lua doar de pe coperta, măsura de ventilator cu o panglică de măsurat. Este, probabil, doar un standard de 80mm fan.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 24 aprilie 2009, 06:30
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Aş lua doar de pe coperta, măsura de ventilator cu o panglică de măsurat. Este, probabil, doar un standard de 80mm fan.
Mulţumesc.
Diametrul ventilatorul este oarecum irelevante. Sunt mai multe în cauză cu şurub-găuri care deţin ventilatorul montaj în locul şi în cantitate limitată de spaţiu am de a lucra cu.
Din nou ... compatibilitate este problema mea primară cu instalarea unei Aftermarket fan ca o cale de atac.
Actuală (defect) fan montaj este în formă de pian (nu ca materie).
Old 25 aprilie 2009, 01:32
Grupul de stat

Ar fi mai uşor, nu doar pentru a cumpăra o altă placă grafică şi îmblăti că, în? Nu există o şansă de ai putea sa-l aduc greşit şi să se termine cu o carte de atunci înfrânti.

La pian în formă de biţi ai vedea nu este ventilatorul, doar o parte a sistemului de răcire. Când ia care jos, veţi avea posibilitatea de a vedea fan. Asta se face ceva pentru stilul şi, de obicei, pentru a airflow direct într-o anumită direcţie. Ventilatorul pare destul de mici şi, probabil, dificil de a găsi un înlocuitor sau 3a o parte, dar eu nu sunt expert în găsirea de biţi de genul asta.

Chiar ar fi mai uşor să cumpere o nouă placă grafică şi instala că, mult mai uşor.
Old 26 aprilie 2009, 06:33
Grupul de donator

Cred că a fost de carbon merge mai mult pe faptul că ai putea înlocui ventilatorul în sine, lăsând în loc de bază.

Oricum, înainte să cumpere ceva, ar fi în valoare de verificare nu este vorba doar de un fir bălăbăneală pierde uşor în apropiere de fan.
Am avut acest construi pe noi, şi Suna exact cum ai descris.

Un cec în valoare de
Old 26 aprilie 2009, 07:13
Noile state Group

Mulţumesc băieţi. Nu au fost cu siguranţă nu de fire sau obstacole cauza zgomotului.
Am comandat o carte de mai bine de la Newegg .... ar trebui să fie aici mijlocul săptămânii.
Multumesc pentru intrare! ... şi păzeşte-te de 9500GS, mulţi au raportat acelaşi defect şi HP a fost deja conştient de-o atunci când a raportat problema (de vreme ce a venit cu o carte de-a construit fabrica de HP).
Cutia este încă în garanţie, dar am dori mai degrabă să se ocupe de-o chiar eu (din mai multe motive).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.