![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem na vaše nové fórum a ospravedlniť vopred na klepaniu na dvere sa jedná o problém. To nie je nový problém z toho, co já to chápu ... Nedávno som kúpil "repasované" HP Pavillion ploche, ktorá prišla s Nvidia 9500GS. Ventilátor na tejto karte vyžaruje veľmi hlasné Buzzsaw hluku v čase, o ktorom viem, je nepravidelný (a spolu s touto kartou). Nebolo ťažké izolovať zdroj hluku. Nebudem kontaktu HP k riešeniu tohto, Čítal som všetko o vadnou a zpozdilejší náhradné karty, ktoré majú ostatné dostali od HP pri výbere tejto trasy. Namiesto .... Já bych radšej fyzicky nahradiť ventilátor sám. Problém: Mám s ďáblem v čase umiestnenia ventilátora (alebo chladiaci systém), ktorý uvádza kompatibilitu s Nvidia 9500GS. Viem, že (z početných vyhľadávanie), že chybný ventilátor na NvidiaGS je dobre zdokumentovaný problém. Takmer všetky návrhy na iných fórach sa vzťahujú k "HP kontaktovať a budeme vám pomôže" odpovedí. Ako som spomenul, by som naozaj najradšej, aby nechodil, že trasa. Som optimistický, že niekto tu môže byť miesto mňa v smere kompatibilný aftermarket chladiaci ventilátor alebo systém k náprave tohto problému pre 9500GS. Kompatibilita je mojím hlavným problémom. Ak sa ktorýkoľvek z druhu ľudí tu mohla nasmerovať mě tým správnym smerom by som sa najviac ocenili. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal by som si jednoducho krytu vypnutý, zmerať ventilátor s páskou opatrenia. Je to asi len štandardné 80mm ventilátor.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Priemer ventilátora je trochu irelevantná. Som skôr so skrutkou-jamiek, ktoré držia ventilátor montáž na mieste a obmedzené množstvo miesta Musím pracovať. Opäť ... kompatibilita je môj primárny problém s inštaláciu aftermarket fanúšik ako nápravu. Súčasný (chybné) ventilátor montáž piano-tvare (ne, že je to dôležité). |
|
| |||
| |||
| Bolo by to nemalo byť jednoduchšie len kúpiť inú grafickú kartu a že v neporiadku? Neexistuje žiadna šanca, že by ste mohol dostať to zle a skončím s knackered potom karty. Klavír tvare bit vidíte nie je ventilátor, len v inej časti chladiaceho systému. Až budete mať, že sa budete môcť pozrieť na ventilátor. Bit, ktorý je určený pre štýl a zvyčajne k priamemu prúdu vzduchu v určitom smere. Ventilátor vyzerá docela malá a pravdepodobne ťažké nájsť náhradné alebo 3. stranu, ale já nejsem expert na hľadanie bitov páči. Naozaj by jednoduchšie kúpiť novú grafickú kartu a nainštalovať to, že oveľa jednoduchšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Carbon šlo viac o tom, že by ste mohol nahradiť ventilátor sám, opustenia základne na svojom mieste. Každopádně pred nákupom čo by stálo za to kontrola, že to nie je len voľné vodiče klácení mierne blízkosti ventilátora. Mal som to na moje nové stavby, a to znelo presne opísať ako vy. Worth kontrola
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši. Bolo určite ne drôty alebo prekáľky spôsobujú hluk. Objednal som lepší karty od Newegg .... Tu by mala byť v polovici-týždenné. Díky za vstup! ... A pozor, 9500GS, mnohé z nich vykazujú rovnaké chyby a HP už bola vedomá, že keď som hlásený problém (pretože karta prišla s továrni-postavený HP). Škatuľka je ešte v záruke, ale skôr by som sa o to sama (z mnohých dôvodov). |