![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, нови сам на свој форум и извињавамо се унапред за куцају на врата са вашег проблема. Ово није нови проблем са што ЈА схватити ... Недавно сам купио је "рефурбисхед" Стоно ХП Павиљон, који је дошао са НВИДИА 9500ГС. Вентилатора на овој картици емитс изузетно гласних Буззсау буке на време које је неправилног знам (и заједничко са овом картицом). Није било тешко изоловати од буке извора. Нећу Контактирајте ХП носити са овим, сам прочитати све о инфериорне и замена неисправних картица које су примили од других КС при одабиру овај пут. Уместо тога .... Ја бих волео да физички заменити вентилатор себе. Проблем: након што сам ђавао у време лоцирања навија (или систем хлађења) наводи да је компатибилност са НВИДИА 9500ГС. Знам (из бројних претраге) који неисправни навијач на НвидиаГС је добро документована проблем. Готово све предлоге на другим форумима се односе на "Контактирајте ХП и они ће вам помоћи да" одговоре. Као што сам споменуо, ја бих стварно не желе да иду да руту. Ја сам оптимистичан да неко овде мај моћи показива ми у смеру компатибилни афтермаркет расхладни вентилатор или систем за лек за овај проблем 9500ГС. Компатибилност је мој примарни проблем. Ако је било какве народ овде могао управити ме у правом смеру Хтјела бити највише захвалан. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих само узети поклопац офф, мерење вентилатор са траком меру. То је вероватно само стандардни 80мм вентилатор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхе пречника вентилатора донекле је попатна. Ја сам више бави-вијак рупа које држите на месту монтаже навијач и ограничени простор морам радити. Опет ... Компатибилност је мој примарни проблем са инсталирањем једне афтермаркет фан као лек. Садашња (неисправан) фан збор је клавир облику (није да се питањима). |
|
| |||
| |||
| Ће он неће бити лакше да само купити различите графичке картице и да удари да у? Нема шансе да можеш добити то неправда и крај горе са кнацкеред картица онда. У клавир облика битни ви видите није фан, само још један део расхладних система. Када се то офф, моћи ћете видети вентилатор. То је битна за стил и обично на директни проток ваздуха у одређеном правцу. Вентилатора изгледа прилично мале и вероватно тешко наћи замену или 3рд Парты један али сам не стручњак на проналажењу бита тако. То стварно би лакше купити нову картицу и инсталирати графику да је много лакше. |
|
| |||
| |||
| Мислим Царбон је пошла на више места да бисте могли само заменити вентилатор сама, остављајући базу у месту. У сваком случају пре него што купујете било би вредно цхецкинг то није само расклимани жица лагано климање код вентилатор. Морао сам ово на моје нове граде, и то управо соундед лике ыоу описати. Вреди проверити
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Хвала момци. Постојале су дефинитивно не жице или обструцтионс узрок буке. Сам наручио бољу картицу из Неуегг .... би требао бити овде у средини седмице. Хвала за унос! ... И чувајте се 9500ГС, многи су изјавили исто квара и ХП је већ био свестан кад сам пријавио проблем (од картица је дошла са фабрике саграђен КС). Кутија је још увек под гаранцију али ја бих радије да брине о себи то (из разних разлога). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Немам главни Уиндоус звуци али неки аппс учинити | рнуннеры | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 13. јуна 2009 14:13 |
| Звук резања води ** ** Офф | броокаовхаыдоцк | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 2 фебруар 2009 06:52 |
| Аутоматско отварање ИЕ прозора и звуке | акыадав001 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 12 | 6 октобар 2008 09:17 |
| Помозите! звучи као звук долазе кроз тунел! | смилес333 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 21. сеп 2008 07:23 |
| Необичне звуке на Лаптоп | таргх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 8 март 2008 18:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |