![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben foruma yeni oldum ve özür dileriz önceden kapıyı bir sorun ile eleştiri için. Bu ne anlamak yeni bir sorun değil ... Son satın alınan bir "" ile geldi HP Pavilion masaüstü refurbished bir Nvidia 9500GS. Bu kart üzerinde hayranı olan biliyorum zaman çok yüksek Buzzsaw gürültü yayan (ve bu kartla birlikte) ortak düzensiz olduğunu. Bu gürültü kaynağını belirlemeniz zor değildi. Ben bu başa, ben hatalı ve aşağı değiştirme kartları başkalarının HP bu rota seçerek aldık hakkında okuyun sonra HP irtibata geçecektir. Bunun yerine .... Ben fiziksel olarak kendimi fan yerine tercih ediyorum. Sorun: Bir zaman bir hayranı olan Nvidia 9500GS uyumluluk listeleri (veya soğutma sistemi) yerini bir şeytan sorun yaşıyorum. Ben çok sayıda arama () olmayan bir NvidiaGS üzerindeki hatalı hayranıyım iyi belgelenen sorunu olduğunu biliyorum. Diğer forumlarında hemen hemen tüm öneriler "HP'ye ilgili ve" yanıtlar size yardımcı olacaktır. Olarak belirtildiği gibi, gerçekten bu rota git yapmamayı tercih ediyorum. O birisi bir uyumlu sonrası hayranıyım yönüne doğru bana gelin veya soğutma ve 9500GS için bu sorunun giderilmesi için sistem olabilir iyimser yaşıyorum. Uyumluluk ana konu. Eğer herhangi bir tür millet burada doğru yönde yönlendirmek bana verebilir ben en çok minnettar oluruz. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece kapalı kapak, almak ediyorum bir şerit metre ile fan ölçmek. It's ihtimalle standart 80mm hayranıyım.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Fan ve çapı biraz alakasız olduğunu. Ben daha vida ile ilgili yaşıyorum-delik olduğu yerde ve mekan ile çalışmak zorunda sınırlı miktarda fan montaj tutun. Yine ... uyumluluk çare olarak sonrası hayranıyım yükleneceği ana konu. Geçerli () hayranıyım montaj hatalı piyano şeklinde (not bu) konularda olduğu. |
|
| |||
| |||
| Bunu daha kolay sadece farklı bir grafik kartı satın almak değil misiniz ve bu darbe? There is no şans bu yanlış ve bozuk bir kart ile daha sonra son alabilir's. Piyano gem görmek şeklinde fan, soğutma sisteminin normal bir parçası değildir. Ne zaman bu yola çıkmak, bu hayranıyım görebilirsiniz. Bu biraz stil ve doğrudan hava akımı, genellikle belirli bir yönde yapılır. Fan güzel ve büyük olasılıkla bir yedek veya 3. parti bir bulmak zor küçük ama böyle bit bulma hiçbir uzman var görünüyor. Bu gerçekten yeni bir grafik kartı satın almak daha kolay olur ve yükleyin, çok daha kolay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Karbon noktada ki, yerde temel bırakarak kendi fan yerine olabilir hakkında daha fazla gittiğini düşünüyorum. Neyse önce sadece gevşek bir tel biraz fan yakın dangling değil kontrol değerinde olacak bir şey satın almadan. Ben yeni inşa bu vardı, ve tam olarak tarif gibi geldi. Değerinde bir çek
|
| |||
| |||
| Teşekkürler çocuklar. Burada kesinlikle herhangi teller veya engel olan gürültü neden oldu. Ben Newegg .... den daha iyi bir kart sipariş Burada orta olmalıdır hafta. Giriş için teşekkür ederiz! ... ve 9500GS, bir çok aynı arıza ve HP bildirdi dikkat zaten bunun farkında olduğu zaman (çünkü kart fabrika ile birlikte HP inşa) sorunu bildirdi. Kutuyu hala garanti altında ama ben daha da kendime birçok nedenleri () için dikkat ediyorum. |