менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Вентилятор VGA Sounds Like A Buzzsaw!

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2009, 08:49
Нові члени групи

Default Вентилятор VGA Sounds Like A Buzzsaw!

Привіт, я новачок у форумі і заздалегідь вибачитися за стукає у ваші двері з проблемою.
Це не нова проблема, наскільки я розумію ...
Я нещодавно купив "відремонтовано" HP Pavilion робочий стіл, який прийшов з Nvidia 9500GS.
Вентилятор на цій карті, випромінює надзвичайно гучний шум на Buzzsaw часи, які я знаю, нерегулярні (і спільного з цією картою). Це було не складно ізолювати джерело шуму.
Я не звертайтеся в HP для вирішення цього, я читав все про дефектних і поступається заміна карт, інші отримали від HP при виборі цього шляху.
Замість .... Я не хотів би фізична замінити вентилятор себе.
Проблема: У мене диявол час місцезнаходження вентилятора (або системи охолодження), що списків сумісності з Nvidia 9500GS.
Я знаю (з численних студій), що дефектні вентилятор на NvidiaGS добре документовані проблема. Майже всі пропозиції з інших форумів відносяться до "Зв'язок з HP, і вони допоможуть вам" відповідей. Як я вже згадував, я дійсно не хочуть йти цим шляхом.
Я налаштований оптимістично, що хтось тут може бути в змозі вказати мене в напрямку сумісні Aftermarket вентилятор чи система охолодження для усунення цієї проблеми для 9500GS.
Працює мій основне питання.
Якщо який-небудь роду люди тут міг керувати мене в правильному напрямку, я був би дуже вдячний.
Спасибо!
Old 23 квітня 2009, 17:06
Донор групи

Я просто візьму кришку, розмір вентилятора з рулеткою. Напевно, просто стандартні 80-мм вентилятор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 24 квітня 2009, 06:30
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Я просто візьму кришку, розмір вентилятора з рулеткою. Напевно, просто стандартні 80-мм вентилятор.
Спасибо.
Діаметр вентилятора кілька значень. Я більше пов'язана з гвинтовими отворами, які тримають вентилятора на місці, а обмежений обсяг простору, я повинен працювати.
Знову ... Працює моя основна проблема з установкою Aftermarket вентилятора, як засоби правового захисту.
Зараз (дефектні) вентилятор зборів фортепіанних форму (не те що питання).
Old 25 квітня 2009, 01:32
Член групи

Хіба не було б простіше просто купити іншу відеокарту і громити, що в? Там немає шансів ви можете отримати це неправильно і в остаточному підсумку з карти, то виснажений.

Фортепіано форму розрядних ви бачите це не вентилятор, просто інша частина системи охолодження. Коли ви приймаєте, що Off, ви зможете побачити вентилятор. Це Біт зробив для стилю і зазвичай прямий повітряний потік в певному напрямку. Вентилятор виглядає досить мала і, ймовірно, важко знайти заміну або 3rd Party однієї, але я не є експертом з пошуку біти так.

Це дійсно було б простіше купити нову відеокарту і встановити, що набагато простіше.
Old 26 квітня 2009, 06:33
Донор групи

Я думаю, вуглецю відбувається більше на те, що можна просто замінити вентилятор сам, залишивши базу на місці.

У будь-якому випадку перед покупкою все ж варто було б перевіркою це не тільки вільна дріт звісивши злегка поруч вентилятор.
Я це на мій новий побудувати, і він звучав так само, як Ви описали.

Варто перевірити

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 26 квітня 2009, 07:13
Нові члени групи

Спасибі, хлопці. Були безумовно, ніяких проводів або перешкоди, в результаті чого шум.
Я наказав краще карти з Newegg .... повинні всередині бути тут тижні.
Дякуємо за внесок! ... І стережись 9500GS, багато хто з них повідомили, той самий дефект і HP вже знав це, коли я повідомив про проблему (з карткою поставляється із заводу-побудували л.с.).
Поле ще по гарантії, але я краще потурбується про це сам (з багатьох причин).
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.