![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, я новачок у форумі і заздалегідь вибачитися за стукає у ваші двері з проблемою.
Це не нова проблема, наскільки я розумію ... Я нещодавно купив "відремонтовано" HP Pavilion робочий стіл, який прийшов з Nvidia 9500GS. Вентилятор на цій карті, випромінює надзвичайно гучний шум на Buzzsaw часи, які я знаю, нерегулярні (і спільного з цією картою). Це було не складно ізолювати джерело шуму. Я не звертайтеся в HP для вирішення цього, я читав все про дефектних і поступається заміна карт, інші отримали від HP при виборі цього шляху. Замість .... Я не хотів би фізична замінити вентилятор себе. Проблема: У мене диявол час місцезнаходження вентилятора (або системи охолодження), що списків сумісності з Nvidia 9500GS. Я знаю (з численних студій), що дефектні вентилятор на NvidiaGS добре документовані проблема. Майже всі пропозиції з інших форумів відносяться до "Зв'язок з HP, і вони допоможуть вам" відповідей. Як я вже згадував, я дійсно не хочуть йти цим шляхом. Я налаштований оптимістично, що хтось тут може бути в змозі вказати мене в напрямку сумісні Aftermarket вентилятор чи система охолодження для усунення цієї проблеми для 9500GS. Працює мій основне питання. Якщо який-небудь роду люди тут міг керувати мене в правильному напрямку, я був би дуже вдячний. Спасибо! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я просто візьму кришку, розмір вентилятора з рулеткою. Напевно, просто стандартні 80-мм вентилятор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Діаметр вентилятора кілька значень. Я більше пов'язана з гвинтовими отворами, які тримають вентилятора на місці, а обмежений обсяг простору, я повинен працювати. Знову ... Працює моя основна проблема з установкою Aftermarket вентилятора, як засоби правового захисту. Зараз (дефектні) вентилятор зборів фортепіанних форму (не те що питання). |
|
|
|||
|
|||
|
Хіба не було б простіше просто купити іншу відеокарту і громити, що в? Там немає шансів ви можете отримати це неправильно і в остаточному підсумку з карти, то виснажений.
Фортепіано форму розрядних ви бачите це не вентилятор, просто інша частина системи охолодження. Коли ви приймаєте, що Off, ви зможете побачити вентилятор. Це Біт зробив для стилю і зазвичай прямий повітряний потік в певному напрямку. Вентилятор виглядає досить мала і, ймовірно, важко знайти заміну або 3rd Party однієї, але я не є експертом з пошуку біти так. Це дійсно було б простіше купити нову відеокарту і встановити, що набагато простіше. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я думаю, вуглецю відбувається більше на те, що можна просто замінити вентилятор сам, залишивши базу на місці.
У будь-якому випадку перед покупкою все ж варто було б перевіркою це не тільки вільна дріт звісивши злегка поруч вентилятор. Я це на мій новий побудувати, і він звучав так само, як Ви описали. Варто перевірити
|
|
|||
|
|||
|
Спасибі, хлопці. Були безумовно, ніяких проводів або перешкоди, в результаті чого шум.
Я наказав краще карти з Newegg .... повинні всередині бути тут тижні. Дякуємо за внесок! ... І стережись 9500GS, багато хто з них повідомили, той самий дефект і HP вже знав це, коли я повідомив про проблему (з карткою поставляється із заводу-побудували л.с.). Поле ще по гарантії, але я краще потурбується про це сам (з багатьох причин). |