menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

VGA na SCART počítačové obrazovky?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. července 2009, 11:59
Nový člen skupiny

Default VGA na SCART počítačové obrazovky?

Jen chci vědět, jestli počítač zobrazí z VGA na Scart. VGA z počítače a Scart z televize. Já vím, VGA na VGA HD a na HD a DVI bude fungovat, ale bude displej počítače SCART výstup?
Old 4. července 2009, 12:29
Dárce Skupina

Teoreticky ano.

Ale CRT (katodové trubice) s Scart vstup nebude. Pixely jsou zcela odlišné, a signál nelze zobrazit.

Avšak více moderních TFT LCD, plazma, nebo LED TV se SCART vstupem měli dělat jen dobře.
Old 19. července 2009, 15:17
Dárce Skupina

4D (Fordy (Ford) Ollie

spot o mate .. i také pokusila o DIY kit .. špatný obrázek jste nejlepší pomocí s-video vést, pokud vaše grafická karta podporuje, aby .. Našel jsem ale s tímto kvalitu obrazu ještě nebyl velký

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Computer Boots Ale Displej Ne, ani Post. Please Help bříza Obecné Hardware Chat 5 25.listopadu 2009 08:02
Obrazovky problém - zelené čtverce a hry nefungují kojowilliams Procesory, základní desky & RAM 0 13 června 2009 17:12
Počítačové Problém, se nezobrazí věc .. : ( JMember Obecné Hardware Chat 6 20. březen 2009 05:10
Jiném počítači, ve kterém není Zobrazit Thing Oo JMember Obecné Hardware Chat 1 5. března 2009 05:26
Můj počítač se nezobrazí starého pevného disku navnut Drives & Removable Media 25 5. května 2008 06:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.