![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά ήθελα να μάθω εάν ένας υπολογιστής θα εμφανίσει από VGA σε SCART. VGA του υπολογιστή και SCART από την τηλεόραση. Ξέρω να VGA και VGA HD σε HD και DVI θα λειτουργήσει, αλλά θα scart οθόνη ενός υπολογιστή εξόδου; |
|
| |||
| |||
| Θεωρητικά ναι. Όμως, σε ένα CRT (καθοδικής λυχνίας) με είσοδο SCART δεν θα. Τα pixels είναι εντελώς διαφορετική, και το μήνυμα δεν μπορεί να εμφανιστεί. Ωστόσο, μια πιο σύγχρονη TFT, LCD, πλάσματος, ή LED τηλεόραση, με ένα scart εισόδου θα πρέπει να κάνει μια χαρά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4D (Fordy (Ford) Ollie επιτόπου για mate .. i προσπάθησε επίσης ένα DIY kit .. κακή εικόνα σας είναι καλύτερο με τη χρήση s-video οδηγήσει αν σας κάρτα γραφικών που υποστηρίζει .. αλλά θεωρώ ότι με αυτή την ποιότητα της εικόνας δεν ήταν ακόμη μεγάλη
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Boots Αλλά Δεν Display, μη Ακόμη και μετά. Please Help | σημύδα | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 25 Νοεμβρίου 2009 08:02 |
| Screen οθόνη πρόβλημα - Πράσινη πλατείες και τα παιχνίδια δεν λειτουργούν | kojowilliams | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 13 Ιουν 2009 17:12 |
| Πρόβλημα, δεν θα εμφανιστούν τίποτα .. : ( | JMember | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 20 Μαρ 2009 05:10 |
| Ένα άλλο υπολογιστή που δεν εμφανίζει τίποτα Oo | JMember | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Μαρ 2009 05:26 |
| Ο υπολογιστής μου δεν θα εμφανίζεται ένα παλιό σκληρό δίσκο | navnut | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 25 | 5η Μαΐου 2008 06:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |