![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pravedan ištanje to znati ako računalo će prikazati iz VGA na Scart. VGA na računalu i Scart iz TV. Znam VGA na VGA i HD na HD i DVI će raditi, ali će se zaslon računala SCART izlaz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoretski da.
Ali CRT (katodni Ray Tube) sa Scart ulaz neće. The piksela su potpuno različite, a signal se ne može prikazati. Međutim više modernih TFT, LCD, Plazma ili LED TV sa SCART ulaz trebali učiniti sasvim u redu. My System: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4D (Fordy (Ford) Ollie mjesto na mate .. Također sam pokušao jednom DIY kit .. loše slike koju su najbolje pomoću S-Video olova ako Vaša grafička kartica podržava da .. ali sam našla ovu sliku s kvalitetom još uvijek nije bila velika
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Boots No Display Ne, čak ni post. Molim pomoć | breza | General Hardware Chat | 5 | 25 studeni 2009 08:02 |
| Screen Display problem - Zeleni kvadrati i igre ne rade | kojowilliams | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 13. lipnja 2009 17:12 |
| Computer Problem, neće prikazivati stvar .. : ( | JMember | General Hardware Chat | 6 | 20. ožujak 2009 05:10 |
| Još jedno računalo koje ne prikazuje stvar oo | JMember | General Hardware Chat | 1 | 5. ožujak 2009 05:26 |
| Moj računalo neće prikazati stari hard disk | navnut | Drives & Izmjenjivi mediji | 25 | 5. svibanj 2008 06:40 |
| Thread Tools | |
| |