![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog noriu žinoti, ar kompiuteris bus rodomi nuo VGA su SCART. VGA iš kompiuterio ir iš SCART TV. Žinau, VGA-VGA HD HD ir DVI veiks, bet SCART rodyti kompiuterio išvesties? |
|
| |||
| |||
| Teoriškai taip. Bet CRT (Cathode Ray Tube) su Scart įvesties nebus. Pikselių yra visiškai skirtingos, ir signalas, negali būti rodomi. Tačiau daugiau modernių TFT, LCD, plazminis, ar LED televizorius su SCART įvesties turėtų daryti gerai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4D (Fordy (Ford) Ollie dėmė mate .. Aš taip pat bandė DIY rinkinys .. Bad paveikslėlį, kurį geriausia naudoti S-Video švino jei jūsų vaizdo plokštė palaiko, kad .. bet radau šio vaizdo kokybė vis dar nėra didelis
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Batai Bet ne Ekranas, net Post. Please Help | beržas | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 25, 2009 08:02 |
| Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia | kojowilliams | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 13, 2009 17:12 |
| Kompiuterinis Problem, nėra rodomi Thing .. : ( | JMember | General Hardware Chat | 6 | Kovas 20, 2009 05:10 |
| Kitą kompiuterį nerodo Thing Oo | JMember | General Hardware Chat | 1 | 5 kovas 2009 05:26 |
| Mano kompiuteris nebus rodomas senas kietasis diskas | navnut | Drives & Removable Media | 25 | 5 gegužė 2008 06:40 |
| Temos įrankiai | |
| |