mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

VGA to SCART kompiuterio ekrane?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 4, 2009, 11:59
Naujas Narys

Default VGA to SCART kompiuterio ekrane?

Tiesiog noriu žinoti, ar kompiuteris bus rodomi nuo VGA su SCART. VGA iš kompiuterio ir iš SCART TV. Žinau, VGA-VGA HD HD ir DVI veiks, bet SCART rodyti kompiuterio išvesties?
Old Liepa 4, 2009, 12:29
Donorų grupės

Teoriškai taip.

Bet CRT (Cathode Ray Tube) su Scart įvesties nebus. Pikselių yra visiškai skirtingos, ir signalas, negali būti rodomi.

Tačiau daugiau modernių TFT, LCD, plazminis, ar LED televizorius su SCART įvesties turėtų daryti gerai.
Old Liepa 19, 2009, 15:17
Donorų grupės

4D (Fordy (Ford) Ollie

dėmė mate .. Aš taip pat bandė DIY rinkinys .. Bad paveikslėlį, kurį geriausia naudoti S-Video švino jei jūsų vaizdo plokštė palaiko, kad .. bet radau šio vaizdo kokybė vis dar nėra didelis

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuterių Batai Bet ne Ekranas, net Post. Please Help beržas General Hardware Chat 5 Lapkritis 25, 2009 08:02
Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia kojowilliams CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 0 Birželis 13, 2009 17:12
Kompiuterinis Problem, nėra rodomi Thing .. : ( JMember General Hardware Chat 6 Kovas 20, 2009 05:10
Kitą kompiuterį nerodo Thing Oo JMember General Hardware Chat 1 5 kovas 2009 05:26
Mano kompiuteris nebus rodomas senas kietasis diskas navnut Drives & Removable Media 25 5 gegužė 2008 06:40
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.