![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ей всички .. просто се чудех кой знае къде мога да получа хубава видео карта този на прилична цена на рекламата, където могат да играят няколко добри игри, точно сега имам ATI 1600 про Мисля dopnt запомни име изглежда сега, но Im за лаптоп, но аз DONT като ATI, но и играе Crysis работи добре, но и могат тел. кв.м. графики arnt ясна, но doesn't замразява или нещо такова, но неговото време за нова видео карта .. аз правя искам NVIDIA Чух за 8800 на ID желал да получа една от тях .. някакви предложения? благодарности
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам 8800gts и тя играе Crysis на dx10 режим с 4x AA и средни настройки и тя работи лечение! както и за други игри, то тече по-голямата част от игрите moddern на пълно или в близост до пълна. Все пак, ако искате отидем малко по-високи отида за GTX дали вашите захранване подкрепя това.
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК колко е твоята? Откъде си го ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Взех го за 200 паунда от Ebay, но много други уеб сайтове продават го за това. Ако купите в магазина може да бъде малко повече.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами това за 188 долара XFX GeForce 7950 GT видео карта - 550M, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Готови, (Dual връзка) Dual DVI, HDTV, видео карта ....? е, че всяко добро
|
|
|
|||
|
|||
|
haha I wouldnt ума получаване на GeForce 8800 ултра но аз dnt чувствам като разходи като 600 долара в момента, докато ИГ et по-добра работа, след като колеж LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
на 7950 dosent поддръжка на DirectX 10, които наистина трябва Crysis за да се освободи пълния си потенциал, ако все още arent убедени потърсим Crysis DirectX 9 срещу 10 comparasons на YouTube
|
|
|
|||
|
|||
|
Oo АЗ didnt дори да видиш, че какво ще кажете за BFG BFGE86512GTOC2FE GeForce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Видео карта без ThermoIntelligence дребно ..... същата цена
|
|
|
|||
|
|||
|
този един ОК карти, но могат да се борят с Crysis и приучавам работи много добре с бъдещите игри също.
|
|
|
|||
|
|||
|
Отиди на най-новата карта, 8800GT, тя е много добра от ревюта, че аз чета.
|