![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους .. μόλις αναρωτιέται κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να πάρετε μια καλή κάρτα οθόνης thats μια αξιοπρεπή τιμή διαφημίσεων όπου i μπορεί να παίξει μερικά καλά παιχνίδια τώρα Έχω μια ATI 1600 pro νομίζω dopnt θυμάμαι id im δούμε τώρα, αλλά για το φορητό υπολογιστή, αλλά θ dont όπως ATI αλλά έπαιξα crysis λειτουργεί προστίμου, αλλά και μπορεί να τηλ te γραφικών Arnt σαφής αλλά doesn't πάγωμα ή οτιδήποτε, αλλά η ώρα για μια νέα κάρτα βίντεο .. i do θέλουν μια NVIDIA i ακούσει για το 8800 της id επιθυμούσατε να λάβετε ένα από αυτά .. κάποια πρόταση; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| έχω μια 8800gts και παίζει crysis σε dx10 mode με 4x AA και μεσαίες ρυθμίσεις και λειτουργεί μία θεραπεία! όπως και για τα άλλα παιχνίδια που τρέχει τα περισσότερα από τα παιχνίδια moddern για πλήρη ή σχεδόν πλήρη. Ωστόσο, αν θέλετε πηγαίνετε λίγο υψηλότερα πάει για την GTX αν σας τροφοδοτικό υποστηρίζει. |
|
| |||
| |||
| ok πόσο ήταν δική σου; όπου έκανε ήδη να το ... |
|
| |||
| |||
| Το πήρα για 200 λίρες από ebay αλλά πολλές άλλες ιστοσελίδες που πωλούν για αυτό. όταν το αγοράζετε στα καταστήματα μπορεί να είναι λίγο περισσότερο. |
|
| |||
| |||
| τι γίνεται με αυτό για 188 δολάρια XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card ....? είναι ότι κάθε καλή |
|
| |||
| |||
| haha i wouldnt μυαλό να την GeForce 8800 Ultra αλλά i dnt αισθάνεται σαν δαπανών όπως 600 δολάρια μέχρι τώρα ig et καλύτερη δουλειά, μετά το κολέγιο lol |
|
| |||
| |||
| το 7950 dosent υποστήριξη DirectX 10 που πραγματικά χρειάζονται για crysis να αποδεσμεύσει το πλήρες δυναμικό της, αν ακόμη arent πεπεισμένος αναζητήσετε crysis DirectX 9 vs 10 comparasons στο YouTube |
|
| |||
| |||
| oo Το Didnt i δούμε ότι ακόμη και τι γίνεται με ένα BFGE86512GTOC2FE BFG Geforce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card w / ThermoIntelligence Λιανική ίδια τιμή ..... |
|
| |||
| |||
| thats ok μία κάρτα αλλά μπορεί αγώνα με crysis συνηθίζει και λειτουργούν πολύ καλά με το μέλλον είτε παιχνίδια. |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε για τα νεότερα κάρτα, η 8800GT, είναι πολύ καλή από σχόλια που διάβασα. |