![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek .. csak csodálkozó ha akárki tud én kap egy szép videokártya amit egy tisztességes árat ad, hol tud játszani egy jó kis játékokat, most van egy ATI 1600 PRO Azt hiszem, emlékszem dopnt id keresni, de most im a laptopon, de dont, mint az ATI de játszott Crysis működik jól, de te és a tel ábráinkat Arnt világos, de doesnt freeze, vagy ilyesmi, de annak idején egy új videokártya .. én nem akarok NVIDIA hallottam az 8800 azonosítóját, mint hogy az egyik .. any suggestions? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Van egy 8800gts, és lejátssza a Crysis dx10 mód 4x AA és közepes beállítások és működik a treat! mint az egyéb játékokat hogy fut a legtöbb moddern a játékok teljes vagy közel teljes mértékben. Azonban ha azt szeretnénk menni egy kicsit magasabb megy a gtx, ha a tápegység támogatja. |
|
| |||
| |||
| OK, hogy mennyi volt a tiéd? Hol ya értem ... |
|
| |||
| |||
| Megvan a 200 font az eBay, de számos más weboldalakon eladod ezt. Ha megvenni a boltokban lehet egy kicsit több. |
|
| |||
| |||
| mi van ezzel a 188 dollárt XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550M, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card ....? az, hogy minden jó |
|
| |||
| |||
| haha i akar arra, hogy az a GeForce 8800 Ultra dnt de én úgy érzem magam, mint kiadások, mint 600 dollárt, míg most ig és jobb munkahely, mint a főiskola után lol |
|
| |||
| |||
| A 7950 adag támogatja a DirectX 10 amit tényleg szükség van a Crysis, hogy szabadítsák fel teljes mértékben, ha továbbra is meggyőződése, arent felnézni Crysis DirectX 9 vs 10 comparasons a YouTube-on |
|
| |||
| |||
| oo i didnt is látom, hogy mi lesz a BFG BFGE86512GTOC2FE Geforce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card w / ThermoIntelligence Kisker ugyanazt az árat ..... |
|
| |||
| |||
| amit egy OK-kártyát, de küzdenek Crysis szokás és nagyon jól illeszkedik a jövő játékokat sem. |
|
| |||
| |||
| Ugrás a legújabb kártya, a 8800GT, nagyon jó a véleménye, hogy elolvastam. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Videokártya help | divindavid13 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. október 2007 13:15 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |