![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone .. just wondering ktoś wie gdzie mogę dostać kartę nice video thats przyzwoitą cenę reklamy, gdzie mogę zagrać kilka dobrych gier teraz mam ATI 1600 PRO i think id dopnt pamiętam teraz, ale im patrzeć na laptopa, ale i dont like ATI ale grałem Crysis to działa dobrze, ale i te mogą tel. grafiki Arnt jasne, ale nie robi nic lub zamrozić, ale jego czas na nową kartę wideo .. i nie chcą NVIDIA Słyszałem o 8800's Chcę dostać jeden z nich .. jakieś sugestie? dzięki |
|
| |||
| |||
| Mam 8800gts i gra Crysis dx10 w trybie 4x AA i średnich ustawieniach i działa a treat! jak w przypadku innych gier prowadzi większość z gier na moddern całości lub w pobliżu pełna. Jednak jeśli chcesz przejść do nieco wyższa dla GTX jeśli zasilanie je obsługuje. |
|
| |||
| |||
| ok, ile zostało do Ciebie? Skąd ya get it ... |
|
| |||
| |||
| Mam do 200 funtów z ebay, ale wiele innych witryn, które je sprzedają. jeśli kupisz go w sklepach może być trochę więcej. |
|
| |||
| |||
| co to za 188 dolarów XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550M, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card ....? jest to, że jakieś dobre |
|
| |||
| |||
| haha i wouldnt mind getting GeForce 8800 Ultra, ale i dnt ochotę wydatków, takich jak 600 dolarów teraz do IG i lepiej jak po kolegium lol |
|
| |||
| |||
| w 7950 dosent wsparcie DirectX 10, która naprawdę nie potrzeba Crysis uwolnić pełny potencjał, jeśli nadal przekonany ARENT sprawdzić Crysis DirectX 9 vs 10 comparasons na youtube |
|
| |||
| |||
| oo ja nie zrobił nawet zobaczyć, że co BFGE86512GTOC2FE BFG Geforce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card w / ThermoIntelligence ..... sama cena detaliczna |
|
| |||
| |||
| thats ok jedna karta, ale może walka z Crysis i wont pracy bardzo dobrze z gier albo przyszłości. |
|
| |||
| |||
| Przejdź na najnowsze karty z 8800GT, to jest bardzo dobra od opinii, że czytam. |
![]() |
|
| Zakładki |