![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei oricine .. doar intrebam pe nimeni stiu de unde i se poate lua un frumos video carte thats un preţ decent de anunţuri în cazul în care nu pot juca unele jocuri bune, chiar acum am o ATI 1600 pro cred dopnt amintesc acum, dar uite ID-ul de chat de pe laptop, dar i dont ca ATI, dar am jucat Crysis, funcţionează bine, dar poate u tel te grafică arnt clar dar doesnt congela sau ceva de genul asta, dar timpul pentru o noua placă video .. eu vreau un NVIDIA am auzit de 8800 de id ca pentru a obţine unul dintre ei .. sugestii? mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Eu am un 8800gts şi care îl joacă Crysis pe dx10 Mod cu AA 4x şi mijlocii setările şi funcţionează un treat! ca şi pentru alte jocuri nu mai rămâne cea mai mare parte a moddern jocuri pe deplin sau aproape integral. Cu toate acestea, dacă doriţi un pic mai mare du-te du-te pentru GTX dacă dvs. de alimentare suportă. |
|
| |||
| |||
| ok cat de mult a fost a ta? în cazul în care nu-i asa sa-l aduc ... |
|
| |||
| |||
| Am luat-o de 200 de lire sterline de la ebay, dar de multe alte site-uri web vinde-o pentru asta. dacă aţi cumpărat-o în magazine, ar putea fi un pic mai mult. |
|
| |||
| |||
| Ce zici de asta pentru 188 de dolari XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550M, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card ....? este faptul că nici un bine |
|
| |||
| |||
| haha i wouldnt vedere obtinerea de GeForce 8800 Ultra, dar eu simt ca DNT de cheltuieli cum ar fi 600 de dolari acum pana ig si un loc de muncă mai bun ca după colegiu lol |
|
| |||
| |||
| în 7950 dosent suport DirectX 10, care te face cu adevarat nevoie de Crysis să-i elibereze întregul său potenţial, dacă încă arent convins căuta Crysis DirectX 9 vs 10 comparasons pe YouTube |
|
| |||
| |||
| oo i didnt că ceea ce vezi, chiar despre un BFG BFGE86512GTOC2FE GeForce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card w / ThermoIntelligence Retail ..... acelaşi preţ |
|
| |||
| |||
| Thats o carte de ok, dar poate lupta cu Crysis şi obiceiul de lucru foarte bine cu viitorul jocuri fie. |
|
| |||
| |||
| Du-te pentru cea mai noua carte, de 8800GT, este foarte bun de la comentarii pe care am citit-o. |
![]() |
|
| Marcaje |