![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone .. Sadece güzel bir ekran kartı alabilirsiniz herkes biliyor merak i, şimdi bazı iyi oynamak için bir fiyat reklam şu var bir ATI 1600 yanlısı I dopnt şimdi bak kimliği hatırlıyorum düşünüyorum ama dizüstü ama i Sohbet ATI ama iyi ama U TE grafik açık ama doesnt dondurmak veya bir şey ama yeni bir ekran kartı .. i için zaman arnt Tel olabilir eserlerini Crysis oynadı sevmiyorum hakkında 8800 gibi biri için kimliği bir NVIDIA duydum yapmak istiyorum .. herhangi bir öneriniz? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ben bir 8800gts var ve dx10 modu 4x AA ve orta ayarlarla Crysis çalar ve bir tedavi çalışıyor! olarak en çok üzerinde moddern oyunların çalışan başka oyunlar tam veya tam yakın. Ancak eğer biraz daha GTX Eğer güç kaynağı destekliyorsa için git istiyorum. |
|
| |||
| |||
| tamam ne kadar senin mi? burada seni elde mi ... |
|
| |||
| |||
| Ben 200 kilo için var ama eBay birçok web sitelerinin için satmak. Eğer mağaza biraz daha fazla olabilir alabilir. |
|
| |||
| |||
| ne bu 188 dolar için XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550 milyon, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card ....? her türlü iyi |
|
| |||
| |||
| haha I wouldnt düşünce ve GeForce 8800 Ultra ancak elde et gibi daha iyi bir iş kolej lol sonra ig adresine kadar 600 dolar gibi harcama severim DNT hissediyorum şimdi |
|
| |||
| |||
| ve 7950 dosent destek DirectX 10 Gerçekten Crysis için gereken tüm potansiyel yayın yapmak için, eğer hala öyle değil ikna bakın Crysis DirectX 9 Vs YouTube'da 10 comparasons |
|
| |||
| |||
| oo i didnt bile ne olduğu hakkında bakın BFG BFGE86512GTOC2FE GeForce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card w / ThermoIntelligence Perakende ..... aynı fiyat |
|
| |||
| |||
| ama tamam kartı şu gelecekte oyunları ile Crysis ve alışkanlık çalışma ile çok iyi ya mücadele Mayıs |
|
| |||
| |||
| En yeni kart olan 8800GT için gidin, çok Ben okumak değerlendirmeleri kimden iyidir. |
![]() |
|
| Bookmarks |