![]() |
|
| |||
| |||
| Ей все .. просто цікаво будь-якого знаю, де я можу отримати приємний відеокарти Thats гідною оголошення ціни, при якій я можу грати кілька хороших ігор прямо зараз я ATI 1600 Pro я думаю dopnt Запам'ятати ID дивитися зараз, але їм на ноутбуку, але я як Dont ATI, але я грав Crysis працює нормально, але може у тел Te Arnt чіткого графіка, але doesn't заморозити або що-небудь своє, але час для нових відеокарт .. я хочу NVIDIA я почула про 8800 ID хотіли б отримати одну з них .. будь-які пропозиції? спасибо |
|
| |||
| |||
| У мене 8800GTS і це грає Crysis в режимі DX10 з 4x AA і середніми налаштуваннями і воно працює лікувати! як в інших іграх він працює більшість moddern гри на повну або майже повну. Однак якщо ви хочете піти трохи вище піти на GTX, якщо ваш блок живлення підтримує його. |
|
| |||
| |||
| ОК, скільки було твоїм? Звідки я отримати його ... |
|
| |||
| |||
| я купив це за 200 фунтів стерлінгів з Ebay а й багато інших веб-сайти продають її за це. якщо ви купуєте його в магазині вона може бути трохи більше. |
|
| |||
| |||
| А це за 188 доларів XFX GeForce 7950 GT Video Card - 550м, 512MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, відеокарта ....? що будь-яке хороше |
|
| |||
| |||
| Ха-ха я Wouldnt увазі отримання GeForce 8800 Ultra DNT, але я відчуваю себе, як витрати 600 доларів зараз до ІГ ET краще, як після закінчення коледжу LOL |
|
| |||
| |||
| 7950 доцент підтримкою DirectX 10, який вам дійсно потрібно для Crysis звільнити свого повного потенціалу, якщо ви все ще переконаний, Arent подивитися Crysis DirectX 9 проти 10 comparasons на YouTube |
|
| |||
| |||
| OO I Didn't навіть побачити, що про BFGE86512GTOC2FE BFG GeForce 8600 GT 512MB GDDR3 PCI Express x16 відеокарт W / ThermoIntelligence Роздрібні ж ціни ..... |
|
| |||
| |||
| Thats OK карти, але може боротися з Crysis і не спрацюють дуже добре з майбутнім іграм небудь. |
|
| |||
| |||
| Перейти на новітню карту, 8800GT, це дуже добре, з оглядів, що я читав. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 6 | 19 січня 2009 15:22 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |