по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Видео карти

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 юни 2007, 03:23
Член Група

Default Видео карти

Как мога да кажа каква видео карта имам?
Old 26 юни 2007, 03:34
Номер на групата

Default Видео карти

Може да се отвори случая и да има голям нос.

Може да кликнете върху "проекта" и след това "Run" и след това тип: dxdiag. Кликнете върху "OK" и след това кликнете на "дисплей раздела.

Може да кликнете върху "проекта" Кликнете с десния бутон върху "Моят компютър" и след това кликнете върху имота. Изберете "хардуер" в раздела, в списъка, където той казва, "дисплей адаптер" Освен това трябва само да кликнете върху знака (+).

Също така, можете да кликнете върху "проекта" и след това кликнете "контролен панел" и след това кликнете върху "външен вид и теми" и след това изберете "дисплей".

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 30 Юни 2007, 07:46
Член Група

Default Видео карти

Вследствие на Сам на пост - как мога да кажа дали моята видео карта е DirectX 9 съвместима?
Не мога да кажа от DirectX диагностика ...

Току-що купих компютърна игра, която е DirectX 9 съвместима видео карта като едно от изискванията, които си мислех, че е мое, но когато се опитате да заредите играта, да получите съобщение за грешка:
"Вашата видео карта не поддържа shaders пиксел", и то след това изключване.

Дали съм просто губи парите си?
Old 30 Юни 2007, 08:14
Номер на групата

Default Видео карти

Това е повече от вероятно е DX9 карта, но не могат да подкрепят определен revison на пиксел защриховане.

Whats картата модел?

-Kanoakavirus
Old 30 Юни 2007, 08:24
Член Група

Default Видео карти

Тя е Intel 82865G - Току-що направи някои изкопаване, и въпреки че Intel сайт се казва, че тя "е съвместим с версиите на Microsoft DirectX * * до 9,0.", Играта (Rise & есен) има за четене ми се, че сте може само достъп веднъж сте инсталирали играта, която казва, че "Intel 810/815 и 845/865 чипсети не отговарят на минималните изисквания, за да стартирате програмата. Програмата изисква карти, който поддържа хардуерен T & L (трансформация и осветление), и тези Intel чипсети не разполагат с необходимия DirectX функционалност, необходими за стартиране на играта. "

Много hacked с Мидуей - очевидно, че сега съм на внасяне на играта, не мога да го върна в магазина, макар че в моя компютър и система е съвместима с изискванията, посочени на гърба на опаковката.
Old 30 Юни 2007, 14:13
Номер на групата

Default Видео карти

Цитат:
Първоначално Публикувано от JoFo View Post
Тя е Intel 82865G - Току-що направи някои изкопаване, и въпреки че Intel сайт се казва, че тя "е съвместим с версиите на Microsoft DirectX * * до 9,0.", Играта (Rise & есен) има за четене ми се, че сте може само достъп веднъж сте инсталирали играта, която казва, че "Intel 810/815 и 845/865 чипсети не отговарят на минималните изисквания, за да стартирате програмата. Програмата изисква карти, който поддържа хардуерен T & L (трансформация и осветление), и тези Intel чипсети не разполагат с необходимия DirectX функционалност, необходими за стартиране на играта. "

Много hacked с Мидуей - очевидно, че сега съм на внасяне на играта, не мога да го върна в магазина, макар че в моя компютър и система е съвместима с изискванията, посочени на гърба на опаковката.
От това, което сте поставени над Jo, Вие DONT са посветени карта, а по-скоро на интегрирана графика чипсет на дънната платка.

Мидуей са също така да правиш това, което всяка друга игра мейкър, и цитира абсолютния минимум спецификационен необходими за стартиране на играта, така увеличаване на продажбите.

Да, прилича на модел трябва Shader 3.0. Поглеждал ли си в актуализиране на драйвер за чипсет? Освен ако не сте вече имаме късно.

-Kanoakavirus
Old 1 юли 2007, 15:11
Член Група

Default Видео карти

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс
От това, което сте поставени над Jo, Вие DONT са посветени карта, а по-скоро на интегрирана графика чипсет на дънната платка.
Ах - Виждам - това вероятно звучи право (купи компютър от Dell 2 години, или преди, и, освен за замяна на твърдия диск, когато тя беше там Фриц, аз всъщност не добавя нищо към него)

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс
Поглеждал ли си в актуализиране на драйвер за чипсет? Освен ако не сте вече имаме късно.
Даване я иди, но от текста на Мидуей сайт, аз няма да давам много надежда.

<ETA-Nope Windows-казва, че са най-актуална драйвери за device...>

А и - евентуално нова видео карта след това (въпреки че аз възмущавам покупка на видео карта, за да играят £ ....) 8 игра - колко ще се нова карта може да струва?
Old 1 юли 2007, 16:15
Номер на групата

Default Видео карти

За да се играе тази игра?

A 6600 серия карти ще направи добре, ще кажеш за 40 лири (Иш)

-Kanoakavirus
Old 2 Юли 2007, 10:59
Член Група

Default Видео карти

Хммм ... Ще трябва да мисля за това - £ 40 до £ играят 8 игра издава Тад скъпо ... (спестяване за сватбата ни, така че всички разходи, се наблюдава внимателно!) може да играта за известно време, обаче, и да видим, ако получа всякакви други, които се нуждаят от модернизация на видеокартата ...
Благодаря за вашата помощ! : O
Old 2 Юли 2007, 11:15
Номер на групата

Default Видео карти

Няма проблем JoFo.

По всяко време. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов ashaiba Графика на карти & Монитори 6 19 Jan 2009 15:22
Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget demon102 Графика на карти & Монитори 3 2-ро Aug 2008 13:32
HELP! Коя видео карта ми трябва? VideoNightmare Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2008 05:38
Видео карти Помощ divindavid13 Графика на карти & Монитори 11 8 октомври 2007 13:15
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc