![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как мога да кажа каква видео карта имам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да се отвори случая и да има голям нос. Може да кликнете върху "проекта" и след това "Run" и след това тип: dxdiag. Кликнете върху "OK" и след това кликнете на "дисплей раздела. Може да кликнете върху "проекта" Кликнете с десния бутон върху "Моят компютър" и след това кликнете върху имота. Изберете "хардуер" в раздела, в списъка, където той казва, "дисплей адаптер" Освен това трябва само да кликнете върху знака (+). Също така, можете да кликнете върху "проекта" и след това кликнете "контролен панел" и след това кликнете върху "външен вид и теми" и след това изберете "дисплей".
|
| |||
| |||
| Вследствие на Сам на пост - как мога да кажа дали моята видео карта е DirectX 9 съвместима? Не мога да кажа от DirectX диагностика ... Току-що купих компютърна игра, която е DirectX 9 съвместима видео карта като едно от изискванията, които си мислех, че е мое, но когато се опитате да заредите играта, да получите съобщение за грешка: "Вашата видео карта не поддържа shaders пиксел", и то след това изключване. Дали съм просто губи парите си? |
|
| |||
| |||
| Това е повече от вероятно е DX9 карта, но не могат да подкрепят определен revison на пиксел защриховане. Whats картата модел?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Тя е Intel 82865G - Току-що направи някои изкопаване, и въпреки че Intel сайт се казва, че тя "е съвместим с версиите на Microsoft DirectX * * до 9,0.", Играта (Rise & есен) има за четене ми се, че сте може само достъп веднъж сте инсталирали играта, която казва, че "Intel 810/815 и 845/865 чипсети не отговарят на минималните изисквания, за да стартирате програмата. Програмата изисква карти, който поддържа хардуерен T & L (трансформация и осветление), и тези Intel чипсети не разполагат с необходимия DirectX функционалност, необходими за стартиране на играта. " Много hacked с Мидуей - очевидно, че сега съм на внасяне на играта, не мога да го върна в магазина, макар че в моя компютър и система е съвместима с изискванията, посочени на гърба на опаковката. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мидуей са също така да правиш това, което всяка друга игра мейкър, и цитира абсолютния минимум спецификационен необходими за стартиране на играта, така увеличаване на продажбите. Да, прилича на модел трябва Shader 3.0. Поглеждал ли си в актуализиране на драйвер за чипсет? Освен ако не сте вече имаме късно.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
<ETA-Nope Windows-казва, че са най-актуална драйвери за device...> А и - евентуално нова видео карта след това (въпреки че аз възмущавам покупка на видео карта, за да играят £ ....) 8 игра - колко ще се нова карта може да струва? |
|
| |||
| |||
| За да се играе тази игра? A 6600 серия карти ще направи добре, ще кажеш за 40 лири (Иш)
|
| |||
| |||
| Хммм ... Ще трябва да мисля за това - £ 40 до £ играят 8 игра издава Тад скъпо ... (спестяване за сватбата ни, така че всички разходи, се наблюдава внимателно!) може да играта за известно време, обаче, и да видим, ако получа всякакви други, които се нуждаят от модернизация на видеокартата ... Благодаря за вашата помощ! : O |
|
| |||
| |||
| Няма проблем JoFo. По всяко време. :)
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 6 | 19 Jan 2009 15:22 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| HELP! Коя видео карта ми трябва? | VideoNightmare | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2008 05:38 |
| Видео карти Помощ | divindavid13 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 октомври 2007 13:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |