menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta

Reply

Thread Nástroje
Old 26. června 2007, 03:23
Člen Skupina

Default Grafická karta

Jak se mohu říct, co mám grafickou kartu?
Old 26. června 2007, 03:34
Dárce Skupina

Default Grafická karta

Ty by mohly otevřít případ a mají zvědavý.

Můžete klepnout 'start' a 'běží' zadejte: dxdiag. Klikněte na 'OK' a poté klikněte na 'zobrazit' tab.

Můžete klepnout 'start' klikněte pravým tlačítkem na 'počítač' a potom na příkaz Vlastnosti. Vyberte 'hardware' kartu, na seznam, kde je napsáno 'displej adaptor' klikněte přidání znaménko (+).

Můžete také kliknutím na 'start' a poté klikněte na 'ovládací panel' a poté klikněte na 'Vzhled a motivy' poté zvolte 'zobrazení'.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 30. června 2007, 07:46
Člen Skupina

Default Grafická karta

V návaznosti na to post Sam - jak mohu říct, zda je moje video karta DirectX 9 kompatibilní?
Nemůžu říct z DirectX Diagnóza ...

Jsem koupila počítačovou hru, která měla DirectX 9 kompatibilní grafickou kartu, jako jeden z požadavků, které jsem si myslel, že důl byl, ale když se pokusím nahrát hru, I get the error message:
"Vaše grafická karta nepodporuje pixel shadery", a pak vypnout.

Už jsem promarněné peníze?
Old 30. června 2007, 08:14
Dárce Skupina

Default Grafická karta

Je více než pravděpodobné, jeden DX9 kartu, ale nemusí podporovat konkrétní revison na pixel stínování.

Co se karta?

-Kanoakavirus
Old 30. června 2007, 08:24
Člen Skupina

Default Grafická karta

Je to Intel 82865G - jsem právě udělal nějaké kopání, a přestože Intel na svých internetových stránkách uvádí, že "je kompatibilní s verzí Microsoft * DirectX * až 9,0." Hry (Rise & Fall) má číst-mi, že jste pouze přístup, až budete mít nainstalovanou hru, která říká, že "Intel 810/815 a 845/865 chipsets nesplňuje minimální požadavky pro spuštění programu. Program vyžaduje kartu, která podporuje hardwarové T & L (Transform and Lighting), a tyto chipsety Intel nemají požadované funkce DirectX nutné spustit hru. "

Velmi mrzačeni volno s Midway - samozřejmě hned, že jsem otevřel hru, ale nemohu vzít zpátky do obchodů, i když můj počítač a systém byl kompatibilní s požadavky, jak je uvedeno na zadní straně obalu.
Old 30. června 2007, 14:13
Dárce Skupina

Default Grafická karta

Citace:
Původně Poslal JoFo View Post
Je to Intel 82865G - jsem právě udělal nějaké kopání, a přestože Intel na svých internetových stránkách uvádí, že "je kompatibilní s verzí Microsoft * DirectX * až 9,0." Hry (Rise & Fall) má číst-mi, že jste pouze přístup, až budete mít nainstalovanou hru, která říká, že "Intel 810/815 a 845/865 chipsets nesplňuje minimální požadavky pro spuštění programu. Program vyžaduje kartu, která podporuje hardwarové T & L (Transform and Lighting), a tyto chipsety Intel nemají požadované funkce DirectX nutné spustit hru. "

Velmi mrzačeni volno s Midway - samozřejmě hned, že jsem otevřel hru, ale nemohu vzít zpátky do obchodů, i když můj počítač a systém byl kompatibilní s požadavky, jak je uvedeno na zadní straně obalu.
Z toho, co jste si dát výše Jo, ty dont mít specializované karty, ale spíše integrované grafické čipové sady na základní desce.

Midway je také to, co každá jiná hra tvůrce dělá a uvedením absolutní minimum potřebné parametry pro spuštění hry, takže se zvýší tržby.

Jo, vypadá potřebujete shader model 3.0. Už jste se zaměřila na aktualizaci ovladače pro čipset? Pokud jste již získal poslední.

-Kanoakavirus
Old 1. července 2007, 15:11
Člen Skupina

Default Grafická karta

Citace:
Původně Poslal alex
Z toho, co jste si dát výše Jo, ty dont mít specializované karty, ale spíše integrované grafické čipové sady na základní desce.
Ah - Aha - to asi zní právo (koupil počítač Dell od 2 let, nebo tak ago, a kromě nahrazující pevný disk, když šel Fritz, jsem skutečně zní něco na něj)

Citace:
Původně Poslal alex
Už jste se zaměřila na aktualizaci ovladače pro čipset? Pokud jste již získal poslední.
Dát to zkusit, ale z textu o Midway stránky, jsem nebudu držet mnohem naděje.

<ETA-Nope-Windows říká, že mají nejvíce aktuální ovladače pro device...>

Inu - možná novou grafickou kartu tak (i když vadí nákupu grafickou kartou hrát hra 8 liber ....) - kolik by se nová karta mohla stát?
Old 1. července 2007, 16:15
Dárce Skupina

Default Grafická karta

Chcete-li hrát hru, že?

A 6600 série karta bude v pohodě, 'bout 40 liber (ish)

-Kanoakavirus
Old 2. července 2007, 10:59
Člen Skupina

Default Grafická karta

Hmmm ... Má na to myslet - 40 liber hrát 8 liber hra zvuky tad drahá ... (úspora na naší svatbě, takže veškeré výdaje, je pečlivě sledovat!) může vést hru pro chvíle, ačkoli, a zjistit, jestli dostanu všech ostatních, které je potřeba grafická karta modernizace ...
Děkujeme za vaši pomoc! : o
Old 2. července 2007, 11:15
Dárce Skupina

Default Grafická karta

Žádný problém JoFo.

Kdykoliv. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového ashaiba Graphics Cards & Monitory 6 19. ledna 2009 15:22
Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. srpna 2008 13:32
HELP! Grafické karty, které potřebuji? VideoNightmare Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2008 05:38
Grafická karta pomozte divindavid13 Graphics Cards & Monitory 11 8. října 2007 13:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.