μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Video card

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιουνίου 2007, 03:23
Μέλος Ομάδα

Default Video card

Πώς μπορώ να πω αυτό που έχω την κάρτα οθόνης;
Old 26 Ιουνίου 2007, 03:34
Ομάδα Δωρητών

Default Video card

Θα μπορούσαν να ανοίξουν την υπόθεση και έχει περίεργος.

Μπορείτε να κάντε κλικ στο κουμπί "έναρξη" τότε "τρέχει" στη συνέχεια, πληκτρολογήστε: dxdiag. Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ", στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "προβολή" καρτέλα.

Μπορείτε να κάντε κλικ στο κουμπί "έναρξη" δεξί κλικ πάνω "ο υπολογιστής μου" και στη συνέχεια κάντε κλικ ιδιότητες. Επιλέξτε το "υλικό" καρτέλα, για τον κατάλογο όπου λέει «απεικόνιση προσαρμογέα 'απλά πατήστε το επιπλέον σύμβολο (+).

Επίσης, μπορείτε να κάντε κλικ στο κουμπί "έναρξη" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Πίνακας Ελέγχου" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί 'όψη και τα θέματα ", στη συνέχεια, επιλέξτε" προβολή ".

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30η Ιουνίου 2007, 07:46
Μέλος Ομάδα

Default Video card

Μετά από Sam μετά - πώς μπορώ να πω αν μου κάρτα βίντεο είναι συμβατή το DirectX 9?
Δεν μπορώ να πω από το DirectX Διάγνωση ...

Μόλις αγόρασα ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που είχε το DirectX 9 συμβατή κάρτα οθόνης ως μία από τις απαιτήσεις, τα οποία νόμιζα ότι ήταν δική μου, αλλά όταν προσπαθώ να φορτώσει το παιχνίδι, να πάρω το μήνυμα λάθους:
"Η κάρτα οθόνης δεν υποστηρίζει την τεχνολογία pixel shader", και στη συνέχεια τερματίζεται.

Έχω μόνο σπατάλη χρημάτων μου;
Old 30η Ιουνίου 2007, 08:14
Ομάδα Δωρητών

Default Video card

Είναι περισσότερο από πιθανό ένα DX9 κάρτα, αλλά δεν μπορεί να υποστηρίξει μια συγκεκριμένη revison του pixel σκίαση.

Τι το μοντέλο της κάρτας;

-Kanoakavirus
Old 30η Ιουνίου 2007, 08:24
Μέλος Ομάδα

Default Video card

Είναι μια Intel 82865G - Μόλις γίνει κάποια σκάβουν, και αν και η Intel ιστοσελίδα λέει ότι "είναι συμβατό με τις εκδόσεις του Microsoft * DirectX * έως 9,0.", Το παιχνίδι (Rise & Fall) έχει διαβάσει-μου ότι σας μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο αφού έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι, που λέει ότι "Η Intel 810/815 και 845/865 πλινθιοσύνολα δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση του προγράμματος. Το πρόγραμμα απαιτεί μια κάρτα που να υποστηρίζει hardware T & L (Transform and Lighting), Intel πλινθιοσύνολα και αυτές δεν έχουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα του DirectX που είναι αναγκαίες για την εκτέλεση του παιχνιδιού. "

Πολύ hacked off με Μιντγουέι - προφανώς, τώρα που έχω ανοίξει το παιχνίδι, δεν μπορώ να το πάρω πίσω με τα καταστήματα, ακόμη και αν ο υπολογιστής μου και το σύστημα αυτό είναι συμβατό με τις απαιτήσεις, όπως αναφέρεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.
Old 30η Ιουνίου 2007, 14:13
Ομάδα Δωρητών

Default Video card

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας JoFo View Post
Είναι μια Intel 82865G - Μόλις γίνει κάποια σκάβουν, και αν και η Intel ιστοσελίδα λέει ότι "είναι συμβατό με τις εκδόσεις του Microsoft * DirectX * έως 9,0.", Το παιχνίδι (Rise & Fall) έχει διαβάσει-μου ότι σας μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο αφού έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι, που λέει ότι "Η Intel 810/815 και 845/865 πλινθιοσύνολα δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση του προγράμματος. Το πρόγραμμα απαιτεί μια κάρτα που να υποστηρίζει hardware T & L (Transform and Lighting), Intel πλινθιοσύνολα και αυτές δεν έχουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα του DirectX που είναι αναγκαίες για την εκτέλεση του παιχνιδιού. "

Πολύ hacked off με Μιντγουέι - προφανώς, τώρα που έχω ανοίξει το παιχνίδι, δεν μπορώ να το πάρω πίσω με τα καταστήματα, ακόμη και αν ο υπολογιστής μου και το σύστημα αυτό είναι συμβατό με τις απαιτήσεις, όπως αναφέρεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.
Από ό, τι έχετε θέσει παραπάνω Jo, θα έχουν ειδική κάρτα dont αλλά μάλλον ένα ολοκληρωμένο chipset γραφικών στη μητρική πλακέτα.

Μιντγουέι είναι, επίσης, θα κάνουμε αυτό που κάθε άλλο παιχνίδι maker κάνει και με αναφορά του spec απολύτως ελάχιστο που απαιτείται για την εκτέλεση του παιχνιδιού, ώστε η αύξηση των πωλήσεων.

Ναι, μοιάζει χρειάζεστε shader model 3.0. Έχετε εξέτασε την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης για το chipset; Αν δεν έχετε ήδη έχεις την τελευταία.

-Kanoakavirus
Old 1η Ιουλ 2007, 15:11
Μέλος Ομάδα

Default Video card

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex
Από ό, τι έχετε θέσει παραπάνω Jo, θα έχουν ειδική κάρτα dont αλλά μάλλον ένα ολοκληρωμένο chipset γραφικών στη μητρική πλακέτα.
Ah - Βλέπω - ότι ίσως ακούγεται δεξιά (αγόρασε τον υπολογιστή από την Dell 2 χρόνια περίπου πριν, και, εκτός από την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου, όταν πήγε Fritz, δεν έχω τίποτα να προστεθεί στην πραγματικότητα αυτό)

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex
Έχετε εξέτασε την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης για το chipset; Αν δεν έχετε ήδη έχεις την τελευταία.
Προσδίδοντάς του πάει, αλλά από το κείμενο σχετικά με την Μιντγουέι site, είμαι δεν πρόκειται να προσφέρουν πολλές ελπίδες.

-Όχι <ETA-Windows λέει έχω τα πιο ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης για την device...>

Ah καλά - ίσως μια νέα κάρτα οθόνης τότε (αν και δυσανασχετούν αγοράζει μια κάρτα οθόνης για να παίξει ένα παιχνίδι ....) £ 8 - πόσο μια νέα κάρτα θα μπορούσε να κοστίσει;
Old 1η Ιουλ 2007, 16:15
Ομάδα Δωρητών

Default Video card

Για να παίξετε το παιχνίδι αυτό;

Μια σειρά καρτών 6600 θα κάνει ωραία, 'Bout 40 λίρες (ish)

-Kanoakavirus
Old 2η Ιουλ 2007, 10:59
Μέλος Ομάδα

Default Video card

Hmmm ... Πρέπει να το σκεφτούμε - £ 40 για να παίξουν το παιχνίδι £ 8 ακούγεται tad ακριβά ... (εξοικονόμηση για τον γάμο μας, ώστε το σύνολο των δαπανών που παρακολουθείται στενά!) θα μπορούσε να κρατήσει το παιχνίδι για λίγο, όμως, και δείτε αν έχω οποιαδήποτε άλλα πρόσωπα που χρειάζονται την κάρτα βίντεο αναβάθμιση ...
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! : o
Old 2η Ιουλ 2007, 11:15
Ομάδα Δωρητών

Default Video card

Δεν υπάρχει πρόβλημα JoFo.

Anytime. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.