![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Kako mogu znati što sam video karticu?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vi mogli otvoriti slučaj i imati radoznao.
Moglo bi kliknite na 'Start' zatim 'trčanje', tada tip: dxdiag. Kliknite 'OK', a onda kliknite na "display 'tab. Moglo bi kliknite na 'Start' desni klik na "moj računalo", a onda kliknite svojstva. Odaberite 'hardver' karticu, na listi gdje se kaže "display adapter 'samo kliknite znak zbrajanja (+). Možete kliknuti 'Start' zatim kliknite na "Control Panel" i kliknite na "Izgled i teme" a zatim odaberite "Prikaži".
|
|
|
|||
|
|||
|
Slijedom od Sam post - kako mogu znati je li moj video kartica DirectX 9 kompatibilna?
Ne mogu reći iz DirectX Dijagnoza ... Ja sam upravo kupila računalo igra koja je imala DirectX 9 kompatibilna video kartica, kao jedan od uvjeta, koje sam mislio da je moja, ali kad pokušam učitati igru, dobivam poruku o pogrešci: "Vaš video kartica ne podržava pixel shaders", a onda isključi. Jesam li samo profućkan moj novac? |
|
|
|||
|
|||
|
To je više nego vjerojatno jedan DX9 kartice, ali svibanj ne podržava određenu revison za sjenčanje piksela.
Koliko je kartica model?
|
|||
|
|||
|
To je Intel 82865G - Ive 'pravedan obaviti neke kopanje, i iako je Intel website kaže da je "kompatibilan s verzije programa Microsoft DirectX * * do 9,0.", Igra (Rise & Fall) ima za čitanje mi je da vam mogu pristupati samo jednom ste instalirali igru, koja kaže da je "Intel 810/815 i 845/865 chipsets ne ispunjavaju minimalne uvjete za izvođenje programa. Program zahtijeva kartica koja podržava hardware T & L (transformacije i rasvjeta), i ove Intel chipsets nemaju potrebna DirectX funkcije potrebne za pokretanje igre. "
Vrlo sjeckan sa Midway - sada očito da sam otvorena igra, ne mogu ga natrag u trgovinama, iako moje računalo i sustav nije kompatibilan sa zahtjevima kao što je navedeno na poleđini je paket. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Midway što su i sve druge igre maker ne i citiranjem spec. apsolutni minimum potreban za pokretanje igre, tako da povećanje prodaje. Yup, izgleda morate shader model 3.0. Jeste li pogledali ažuriranju driver za chipset? Osim ako ste već dobili najnovije.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
<ETA-Ne-Windows kaže imam najviše do datuma drivere za device...> Ah dobro - možda novu grafičku karticu tada (iako sam uvrijeđen kupujete grafičku karticu da igra £ 8 igra ....) - koliko bi nove kartice će vjerojatno košta? |
|
|
|||
|
|||
|
Igrati igre?
A 6600 serija kartica će raditi dobro, 'spopadanje 40 funta (ish)
|
|||
|
|||
|
Hmmm ... Će morati razmišljati o tome - £ 40 do £ odigrati 8 utakmica zvuči TAD skupo ... (štedi za svoje vjenčanje, tako da svi izdaci pomno prati!) Might držati igra za neko vrijeme, ipak, i vidjeti ako JA dobiti bilo koje druge koje trebaju video card nadogradnju ...
Thanks for your help! : o |
|
|
|||
|
|||
|
Nema problema JoFo.
Bilo kada. :)