![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudom megmondani, hogy milyen videókártya van? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön tudta megnyitni az ügyet, és egy kíváncsi. Lehet, kattintson a "Start" majd a "run" írja be: dxdiag. Kattintson az "OK", majd kattints a "kijelző" fülre. Lehet, kattintson a "Start" jobb klikk a "My Computer", majd a Tulajdonságok gombra. Válassza a "hardware" fülre, a listán, ha azt mondja, "display adapter" csak kattintson hozzáadásáról jel (+). Te is, kattintson a "Start", majd kattintson a "vezérlőpult", majd kattintson a "Megjelenés és témák", majd válassza a "kijelző".
|
| |||
| |||
| Az után, hogy Sam utáni - hogyan tudok mondani, hogy én videókártya DirectX 9 kompatibilis? Nem tudom a DirectX Diagnosztizálás ... Most vettem egy számítógépes játék, ami a DirectX 9 kompatibilis videokártya, mint a követelmények, amelyek azt gondoltam, hogy az enyém volt, de amikor megpróbálja betölteni a játék, ÉN kap a hiba üzenet: "A videó kártya nem támogatja a pixel shaderek, és aztán leáll. Én csak kárba a pénzem? |
|
| |||
| |||
| Ez több mint valószínű, a DX9-kártya, de nem támogatja egy adott revison a pixel árnyékolás. Mi a kártya modellje?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ez egy Intel 82865G - Most csinált néhány ásni, és bár az Intel honlapján azt mondja, hogy "nem kompatibilis verziójú Microsoft * DirectX * legfeljebb 9,0.", A játékot (Rise & Fall) az olvasható, hogy nekem hozzáférés csak egyszer van telepítve a játék, hogy azt mondja, hogy "Az Intel 810/815 és 845/865 chipsetek nem felelnek meg a minimális követelményeknek futtatni a programot. A program előírja, hogy a kártya támogatja a hardveres T & L (Transform és világítás) és ezek az Intel chipset nem rendelkeznek a szükséges DirectX funkciókat kell futtatni a játékot. " Nagyon Levágta a Midway - természetesen most, hogy már megnyílt a játék, nem tudom, hogy vegye vissza a boltok, akkor is, ha a számítógépet és a rendszer követelményeivel összeegyeztethető, amint azt a háton és a csomagolás. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Midway is, mit csinál a többi gyártó nem játék, és idézi az abszolút minimum spec kell futtatni a játékot, így a növekvő eladások. Aha, úgy tûnik, akkor Shader Model 3.0. Van nézett az illesztőprogram frissítése a chipset? Kivéve, ha már megvan a legfrissebb.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
<ETA-Nope Windows mondja már a legújabb meghajtókat a device...> Hát igen - esetleg egy új videokártya, majd (bár én újraküldését vásárolni videokártya játszani a 8 £ ....) játék -, hogy mennyi lenne egy új, kártya valószínűleg kerülni? |
|
| |||
| |||
| Játszani a játékot? A sorozat 6600-kártyát fognak finom, 'bout 40 fontért (ISH)
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Kell gondolni rá - £ 40-től játszanak £ 8 Meccs hangzik tad drága ... (megtakarítás a mi esküvő, így a kiadások szigorúan ellenőrizni!) Lehet, hogy a játék egy ideig, s hátha kapok semmilyen mások szorulnak a videokártya frissítése ... Köszönjük a segítséget! : o |
|
| |||
| |||
| Nem probléma JoFo. Bármikor. :)