פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

כרטיס וידאו

Reply

שרשרת כלים
Old 26 יוני 2007, 03:23
חבר קבוצת

Default כרטיס וידאו

כיצד אוכל לדעת מה אני צריך כרטיס וידאו?
Old 26 יוני 2007, 03:34
קבוצת תורמים

Default כרטיס וידאו

אתה יכול לפתוח את התיק ואת יש חטמני.

אתה יכול ללחוץ על 'התחל' ולאחר מכן 'להפעיל' ולאחר מכן הקלד: dxdiag. לחץ על 'אישור' ולאחר מכן לחץ על 'הצג' הכרטיסייה.

אתה יכול ללחוץ על 'התחל' לחץ לחיצה ימנית על 'המחשב שלי' ולאחר מכן לחץ על מאפיינים. בחר את 'החומרה' הכרטיסייה ברשימה שבו כתוב 'הצג מתאם "פשוט לחץ על הוספת סימן (+).

אתה יכול גם ללחוץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'לוח הבקרה' ולאחר מכן לחץ על 'מראה וערכות נושא' ולאחר מכן בחר 'תצוגה'.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 30 יוני 2007, 07:46
חבר קבוצת

Default כרטיס וידאו

ב מ בעקבות ההודעה של סאם - איך אני יכול לדעת אם כרטיס המסך שלי הוא תואם DirectX 9?
אני לא יכול להגיד את DirectX אבחון מ ...

אני כבר קונה רק משחק מחשב זה היה תואם-DirectX 9 כרטיס הווידאו כאחד של דרישות, אשר חשבתי, כי שלי היה, אך כאשר אני מנסה לטעון את המשחק, אני מקבל את הודעת השגיאה:
"כרטיס המסך שלך לא תומך ב pixel shaders", והוא לאחר מכן נסגר.

האם אני פשוט בזבזת את הכסף?
Old 30 יוני 2007, 08:14
קבוצת תורמים

Default כרטיס וידאו

זה יותר מאשר הסיכוי של DX9 הכרטיס, אך לא תמיכה מסוימת revison הצללה של פיקסלים.

מה דגם הכרטיס?

-Kanoakavirus
Old 30 יוני 2007, 08:24
חבר קבוצת

Default כרטיס וידאו

זהו אינטל 82865G - אני עתה נעשה קצת לחפור, ולמרות אינטל את האתר, אומר כי "הוא תואם עם גירסאות של Microsoft * DirectX * עד 9.0." המשחק (Rise & Fall) לקריאה יש לי את זה אתה ניתן לגשת רק לאחר שהתקנת את המשחק, זה אומר, כי "אינטל 810/815 ו 845/865 chipsets אינן עומדות בדרישות המינימום להפעיל את התוכנית. התוכנית מחייבת כרטיס התומך חומרה T & L (המרה ו תאורה), אלה אינטל chipsets אין לך את הפונקציונליות הדרושה DirectX הדרושים כדי להפעיל את המשחק. "

מאוד hacked הסתלק מידוויי - ברור כבר עכשיו כי אני פתחתי את המשחק, אני לא יכול לקחת אותה בחזרה אל החנויות, למרות ועל מערכת המחשב שלי היה תואם את דרישות כאמור על הגב של Pack.
Old 30 יוני 2007, 14:13
קבוצת תורמים

Default כרטיס וידאו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי JoFo View Post
זהו אינטל 82865G - אני עתה נעשה קצת לחפור, ולמרות אינטל את האתר, אומר כי "הוא תואם עם גירסאות של Microsoft * DirectX * עד 9.0." המשחק (Rise & Fall) לקריאה יש לי את זה אתה ניתן לגשת רק לאחר שהתקנת את המשחק, זה אומר, כי "אינטל 810/815 ו 845/865 chipsets אינן עומדות בדרישות המינימום להפעיל את התוכנית. התוכנית מחייבת כרטיס התומך חומרה T & L (המרה ו תאורה), אלה אינטל chipsets אין לך את הפונקציונליות הדרושה DirectX הדרושים כדי להפעיל את המשחק. "

מאוד hacked הסתלק מידוויי - ברור כבר עכשיו כי אני פתחתי את המשחק, אני לא יכול לקחת אותה בחזרה אל החנויות, למרות ועל מערכת המחשב שלי היה תואם את דרישות כאמור על הגב של Pack.
ממה שכבר העלו Jo לעיל, יש לך dont ייעודי אלא כרטיס משולב שבבים גרפיים על לוח האם.

מידוויי גם עושה את מה שכל האחרים במשחק Maker האם ואת מצטט המוחלטת spec המינימום הנדרש כדי להפעיל את המשחק, כדי להגדיל את המכירות.

Yup, נראה כאילו אתה צריך מודל Shader 3.0. האם הסתכלת על עדכון מנהל ההתקן של שבבים? אלא אם כן יש לך כבר את כל העדכונים האחרונים.

-Kanoakavirus
Old 1 יולי 2007, 15:11
חבר קבוצת

Default כרטיס וידאו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלכס
ממה שכבר העלו Jo לעיל, יש לך dont ייעודי אלא כרטיס משולב שבבים גרפיים על לוח האם.
אה - אני רואה - כי כנראה נשמע הזכות (קניתי את המחשב של Dell 2 בערך לפני שנה, וכן, מלבד להחליף את הכונן הקשיח כאשר הוא הלך פריץ, אני לא ממש הוסיף לה שום דבר)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלכס
האם הסתכלת על עדכון מנהל ההתקן של שבבים? אלא אם כן יש לך כבר את כל העדכונים האחרונים.
לתת לו ללכת, אבל מן הטקסט על מידוויי באתר, אני לא הולך להחזיק מעמד הרבה תקווה.

<ETA-Windows-לא אומר שיש לי את רוב מנהלי התקנים מעודכנים עבור device...>

אה, טוב - ואולי חדש כרטיס הווידאו ולאחר מכן (אם כי אני להתרעם לקנות כרטיס וידאו כדי לשחק במשחק ....) £ 8 - כמה היה כרטיס חדש סביר העלות?
Old 1 יולי 2007, 16:15
קבוצת תורמים

Default כרטיס וידאו

כדי לשחק את המשחק?

סדרה א 6600 כרטיס יעשה בסדר, אתה אומר על 40 לירה (איש)

-Kanoakavirus
Old 2 יולי 2007, 10:59
חבר קבוצת

Default כרטיס וידאו

Hmmm ... יהיה צריך לחשוב על זה - £ 40 £ לשחק של 8 המשחק של ילדון נשמע יקר ... (שמירת עבור החתונה שלנו, כך שכל הוצאה היא פיקוח הדוק!) אולי לשמור את המשחק לזמן מה, אם כי, ולראות אם אני מקבל אחרים כי צריך לשדרג את כרטיס המסך ...
Thanks for your help! : O
Old 2 יולי 2007, 11:15
קבוצת תורמים

Default כרטיס וידאו

אין בעיה JoFo.

בכל עת. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.