![]() |
|
|
|||
|
|||
|
כיצד אוכל לדעת מה אני צריך כרטיס וידאו?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה יכול לפתוח את התיק ואת יש חטמני.
אתה יכול ללחוץ על 'התחל' ולאחר מכן 'להפעיל' ולאחר מכן הקלד: dxdiag. לחץ על 'אישור' ולאחר מכן לחץ על 'הצג' הכרטיסייה. אתה יכול ללחוץ על 'התחל' לחץ לחיצה ימנית על 'המחשב שלי' ולאחר מכן לחץ על מאפיינים. בחר את 'החומרה' הכרטיסייה ברשימה שבו כתוב 'הצג מתאם "פשוט לחץ על הוספת סימן (+). אתה יכול גם ללחוץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'לוח הבקרה' ולאחר מכן לחץ על 'מראה וערכות נושא' ולאחר מכן בחר 'תצוגה'.
|
|
|
|||
|
|||
|
ב מ בעקבות ההודעה של סאם - איך אני יכול לדעת אם כרטיס המסך שלי הוא תואם DirectX 9?
אני לא יכול להגיד את DirectX אבחון מ ... אני כבר קונה רק משחק מחשב זה היה תואם-DirectX 9 כרטיס הווידאו כאחד של דרישות, אשר חשבתי, כי שלי היה, אך כאשר אני מנסה לטעון את המשחק, אני מקבל את הודעת השגיאה: "כרטיס המסך שלך לא תומך ב pixel shaders", והוא לאחר מכן נסגר. האם אני פשוט בזבזת את הכסף? |
|
|
|||
|
|||
|
זה יותר מאשר הסיכוי של DX9 הכרטיס, אך לא תמיכה מסוימת revison הצללה של פיקסלים.
מה דגם הכרטיס?
|
|||
|
|||
|
זהו אינטל 82865G - אני עתה נעשה קצת לחפור, ולמרות אינטל את האתר, אומר כי "הוא תואם עם גירסאות של Microsoft * DirectX * עד 9.0." המשחק (Rise & Fall) לקריאה יש לי את זה אתה ניתן לגשת רק לאחר שהתקנת את המשחק, זה אומר, כי "אינטל 810/815 ו 845/865 chipsets אינן עומדות בדרישות המינימום להפעיל את התוכנית. התוכנית מחייבת כרטיס התומך חומרה T & L (המרה ו תאורה), אלה אינטל chipsets אין לך את הפונקציונליות הדרושה DirectX הדרושים כדי להפעיל את המשחק. "
מאוד hacked הסתלק מידוויי - ברור כבר עכשיו כי אני פתחתי את המשחק, אני לא יכול לקחת אותה בחזרה אל החנויות, למרות ועל מערכת המחשב שלי היה תואם את דרישות כאמור על הגב של Pack. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
מידוויי גם עושה את מה שכל האחרים במשחק Maker האם ואת מצטט המוחלטת spec המינימום הנדרש כדי להפעיל את המשחק, כדי להגדיל את המכירות. Yup, נראה כאילו אתה צריך מודל Shader 3.0. האם הסתכלת על עדכון מנהל ההתקן של שבבים? אלא אם כן יש לך כבר את כל העדכונים האחרונים.
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
ציטוט:
<ETA-Windows-לא אומר שיש לי את רוב מנהלי התקנים מעודכנים עבור device...> אה, טוב - ואולי חדש כרטיס הווידאו ולאחר מכן (אם כי אני להתרעם לקנות כרטיס וידאו כדי לשחק במשחק ....) £ 8 - כמה היה כרטיס חדש סביר העלות? |
|
|
|||
|
|||
|
כדי לשחק את המשחק?
סדרה א 6600 כרטיס יעשה בסדר, אתה אומר על 40 לירה (איש)
|
|||
|
|||
|
Hmmm ... יהיה צריך לחשוב על זה - £ 40 £ לשחק של 8 המשחק של ילדון נשמע יקר ... (שמירת עבור החתונה שלנו, כך שכל הוצאה היא פיקוח הדוק!) אולי לשמור את המשחק לזמן מה, אם כי, ולראות אם אני מקבל אחרים כי צריך לשדרג את כרטיס המסך ...
Thanks for your help! : O |
|
|
|||
|
|||
|
אין בעיה JoFo.
בכל עת. :)