![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Kaip aš galiu pasakyti, kas vaizdo plokštę turiu?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Galite atverti bylą ir yra smalsus.
Taip pat galite spustelėti "Start", tada "Run", tada įveskite: dxdiag. Paspauskite "OK", tada paspauskite "Rodyti" tab. Taip pat galite spustelėti "Start" dešiniuoju pelės klavišu ant "My Computer" ", tada spustelėkite Ypatybės. Pasirinkite "Įranga" kortelėje, sąraše, kai jis sako "Rodyti adapteris" spauskite Be ženklas (+). Taip pat galite spustelėti "Start", tada spustelėkite "Control Panel", tada spustelėkite "Appearance and Themes", tada pasirinkite "Rodyti".
|
|
|
|||
|
|||
|
Pratęsiant Sam's post - Kaip galėčiau pasakyti, ar mano vaizdo korta suderinama su DirectX 9?
Aš negaliu pasakyti, nuo "DirectX diagnostikos ... Aš ką tik nupirko kompiuterinį žaidimą, kad buvo su DirectX 9 compatible video card, kaip vieno iš reikalavimų, nes aš maniau, kad mano buvo, dar kai bandau pakrauti game, gaunu klaidos pranešimą: "Tavo vaizdo korta nepalaiko pixel Shader", ir tada išsijungia. Aš tiesiog švaistomi mano pinigai? |
|
|
|||
|
|||
|
Tai daugiau nei tikėtina DX9 kortelę, tačiau negali remti visų pirma revison apie pixel shading.
Kas kortelė modelis?
|
|||
|
|||
|
Tai Intel 82865G - Aš ką tik padaryta kai kasti, ir nors ir "Intel" svetainėje teigiama, kad ji "yra suderinamas su versijomis Microsoft * DirectX * iki 9,0." Žaidimo (Rise & Fall) buvo skaityti man, kad jūs prieigą tik prie kai įdiegėte žaidimą, kuris sako, kad "Intel 810/815 ir 845/865 HT neatitinka minimalių reikalavimų, norint paleisti programą. programa reikalauja kortelę, kuri palaiko hardware T & L (Transform ir Lighting"), ir šie Intel mikroschemų rinkiniai neturite reikalingų DirectX funkcijas reikia paleisti žaidimą. "
Labai hacked off su Midway - akivaizdu, kad dabar aš atidarė žaidimas, I can't take it back to the shops, nors mano kompiuteryje ir sistema atitiktų reikalavimus, kaip nurodyta ant pakuotės pusėje. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Pusiaukelė taip pat ką kas kitas Game Maker veikia ir citavimo minimumo spec reikia paleisti žaidimą, kad padidinti pardavimus. Yup, atrodo jums reikia Shader Model 3.0. Ar jūs žiūrite atnaujinimas dėl Chipset Driver? Jeigu jūs jau turite naujausius.
|
|||
|
|||
|
Citata:
Citata:
<ETA-Nope Langai sako turiu naujausia vairuotojų device...> Ah well - galbūt naują video korta tada (nors aš piktintis pirkti vaizdo plokštę žaisti 8 £ žaidimas ....) - Kiek bus nauja kortelė greičiausiai kainuos? |
|
|
|||
|
|||
|
Norėdami žaisti šį žaidimą?
6600 Series kortelė darys baudos, 'bout 40 svaras sterlingų (ish)
|
|||
|
|||
|
Hmmm ... Turi apie tai galvoti - £ 40 vaidinti £ 8 žaidimo garsus tad brangus ... (taupymas mūsų vestuvių, todėl visos išlaidos yra atidžiai stebima!) gali išlaikyti žaidimo metu, nors ir pažiūrėkite, ar galiu gauti visus kitus, kad reikia vaizdo plokštę atnaujinimas ...
Thanks for your help! : o |
|
|
|||
|
|||
|
Jokių problemų JoFo.
Anytime. :)