mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Video kartes

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 26, 2007, 03:23
Loceklis

Default Video kartes

Kā es varu video karti man ir?
Old Jūnijs 26, 2007, 03:34
Donors Group

Default Video kartes

Jūs varētu atvērt lietu un ir nosey.

Jūs varat noklikšķināt "Start" tad "palaist", tad ierakstiet: dxdiag. Noklikšķiniet uz "OK", tad noklikšķiniet uz "displejs" tab.

Jūs varat noklikšķināt 'start' nospiediet uz 'My Computer', tad noklikšķiniet uz Rekvizīti. Izvēlieties "hardware" tab, par sarakstu, kur ir teikts 'display adapters' uzklikšķiniet papildus zīmi (+).

Jūs varat arī noklikšķināt uz 'Start', tad klikšķiniet uz 'Control Panel' pēc tam noklikšķiniet uz Izskats un dizaini ', tad izvēlieties "displejs".

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūnijs 30, 2007, 07:46
Loceklis

Default Video kartes

Izriet no Sam's post - kā es varu noteikt, vai mana video karte ir DirectX 9 saderīgi?
Es nevaru pateikt no DirectX diagnoze ...

Es esmu tikko nopircis datorspēle, kas bija DirectX 9 saderīgs video karti kā vienu no prasībām, ko es domāju, ka mans bija vēl tad, kad mēģinu ielādēt spēli, I get error message:
"Tava video karte neatbalsta pixel shaders", un pēc tam tā izslēdzas.

Es esmu tikai lieki savu naudu?
Old Jūnijs 30, 2007, 08:14
Donors Group

Default Video kartes

Tas ir vairāk nekā iespējams DX9 karti, bet to nevar atbalstīt īpašu revison par pixel shading.

Whats kartes modeli?

-Kanoakavirus
Old Jūnijs 30, 2007, 08:24
Loceklis

Default Video kartes

Tas ir Intel 82865G - Es tikko spērušas zināmus rakšana, un, lai gan Intel mājas lapā saka, ka "tā ir saderīga ar versijām Microsoft * DirectX * līdz 9,0." Spēle (Rise & Fall) ir lasāms man, ka tu var piekļūt tikai vienreiz esat instalējis spēle, kas saka, ka "Intel 810/815 un 845/865 mikroshēmojumiem neatbilst minimālajām prasībām, lai palaistu programmu. programma ir nepieciešama karte, kas atbalsta hardware T & L (pārveidot un apgaismojums), un šie Intel mikroshēmojumiem nav nepieciešama DirectX funkcionalitāti, kas vajadzīgi, lai palaistu spēli. "

Ļoti hacked off ar Midveja - acīmredzot tagad, es esmu atvērts spēli, es nevaru pieņemt to atpakaļ uz veikalu, kaut gan manu datoru un sistēmu saderību ar prasībām, kas norādīts uz aizmugurē iepakojuma.
Old Jūnijs 30, 2007, 14:13
Donors Group

Default Video kartes

Quote:
Originally Posted by JoFo View Post
Tas ir Intel 82865G - Es tikko spērušas zināmus rakšana, un, lai gan Intel mājas lapā saka, ka "tā ir saderīga ar versijām Microsoft * DirectX * līdz 9,0." Spēle (Rise & Fall) ir lasāms man, ka tu var piekļūt tikai vienreiz esat instalējis spēle, kas saka, ka "Intel 810/815 un 845/865 mikroshēmojumiem neatbilst minimālajām prasībām, lai palaistu programmu. programma ir nepieciešama karte, kas atbalsta hardware T & L (pārveidot un apgaismojums), un šie Intel mikroshēmojumiem nav nepieciešama DirectX funkcionalitāti, kas vajadzīgi, lai palaistu spēli. "

Ļoti hacked off ar Midveja - acīmredzot tagad, es esmu atvērts spēli, es nevaru pieņemt to atpakaļ uz veikalu, kaut gan manu datoru un sistēmu saderību ar prasībām, kas norādīts uz aizmugurē iepakojuma.
No tā, ko esat izvirzīti iepriekš Jo, jūs dont ir īpaša karte, bet gan integrēto grafikas mikroshēmu uz mātesplati.

Pusceļā arī dara to, ko katru otro spēli maker dara un citējot absolūtais minimums spec nepieciešama, lai vadītu spēli, tādējādi palielinot pārdošanas.

Yup, izskatās jums Shader Model 3.0. Vai jūs paskatījās atjauninātu draiveri chipset? Ja vien jūs jau esat ieguvuši vēlāk.

-Kanoakavirus
Old Jūlijs 1, 2007, 15:11
Loceklis

Default Video kartes

Quote:
Originally Posted by alex
No tā, ko esat izvirzīti iepriekš Jo, jūs dont ir īpaša karte, bet gan integrēto grafikas mikroshēmu uz mātesplati.
Ah - Es redzu - ka varbūt skaņas tiesības (nopirka datoru no Dell 2 gadus vai tik atpakaļ, un, izņemot aizstāt cietā diska, kad tas gāja Fritz, man faktiski nav pievienots kaut kas tā)

Quote:
Originally Posted by alex
Vai jūs paskatījās atjauninātu draiveri chipset? Ja vien jūs jau esat ieguvuši vēlāk.
Piešķirot tam aiziet, bet no teksta Midveja vietas, es neesmu gatavojas piedāvāt daudz cerību.

<ETA-Nope-Windows saka man visvairāk atjaunināta vadītājiem device...>

Ah arī - iespējams, jaunu video karti, tad (lai gan man ļaunā pērkot video karti spēlēt £ 8 spēle ....) - cik daudz būs jauna karte, iespējams, maksā?
Old Jūlijs 1, 2007, 16:15
Donors Group

Default Video kartes

Spēlēt šo spēli?

6.600 sērija kartes do fine, 'bout 40 mārciņa sterliņu (ish)

-Kanoakavirus
Old Jūlijs 2, 2007, 10:59
Loceklis

Default Video kartes

Hmmm ... Ir jādomā par to - £ 40 to play £ 8 spēli skan tad dārgi ... (ietaupa mūsu kāzas, lai visi izdevumi ir cieši jāuzrauga!) varētu saglabāt spēli laikā, lai gan, un redzētu, vai es varu saņemt citus, kas nepieciešams video kartes uzlabošanu ...
Thanks for your help! : o
Old Jūlijs 2, 2007, 11:15
Donors Group

Default Video kartes

Nekādu problēmu JoFo.

Jebkurā laikā. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.