![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak mogę sprawdzić, jakie mam karty graficznej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można otworzyć sprawy i mają nosey. Można kliknąć przycisk "start", a następnie "Uruchom", a następnie wpisz: dxdiag. Kliknij przycisk "OK", następnie kliknij na "wyświetlaczu" tab. Można kliknąć przycisk "start" kliknij prawym klawiszem myszy na "Mój komputer", a następnie kliknij przycisk Właściwości. Wybierz "sprzętu" kartę, na liście, gdy mówi "wyświetlacz adapter" wystarczy kliknąć Ponadto znak (+). Możesz również kliknąć przycisk "start" a następnie kliknąć przycisk "Panel sterowania", a następnie kliknąć przycisk "Wygląd i kompozycje", a następnie wybierz "Wyświetl".
|
| |||
| |||
| Zgodnie z Sam's post - w jaki sposób mogę powiedzieć, czy moja karta graficzna jest zgodna DirectX 9? Nie mogę powiedzieć z DirectX Diagnoza ... I've just kupił grę komputerową, która DirectX 9 karta graficzna zgodna jako jednego z wymogów, których myślałem, że moja była, ale gdy próbuję załadować grę, pojawia się komunikat o błędzie: "Twoja karta graficzna nie obsługuje cieniowania pikseli", a następnie zamyka. Czy po prostu zmarnowane pieniądze? |
|
| |||
| |||
| To więcej niż prawdopodobieństwo, że DX9 karty, ale może nie obsługiwać danego revison z cieniowania pikseli. Co karty modelu?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jest to Intel 82865G - I've just zrobić kilka kopanie, chociaż Intel stronie mówi, że "jest zgodny z wersjami Microsoft * DirectX * do 9.0." Gra (Rise & Fall) ma odczytu do mnie, że mogą mieć dostęp tylko do tych po zainstalowaniu gry, które mówi, że "Intel 810/815 i 845/865 chipsety nie spełniają minimalne wymagania, aby uruchomić program. Program wymaga karty, która obsługuje sprzętowe T & L (Transform i oświetlenie), i tych chipsetów Intel nie posiadają wymaganych DirectX funkcje niezbędne do uruchomienia gry. " Bardzo hacked off z Midway - oczywiście, że teraz I've otwarcia gry, nie mogę go z powrotem do sklepów, nawet jeśli mój komputer i system był zgodny z wymogami jak stwierdzono na odwrocie opakowania. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Midway również robić to, co każdy inny twórca gry i nie cytując spec absolutne minimum potrzebne do uruchomienia gry, więc zwiększenie sprzedaży. Tak, wygląda musisz Shader Model 3.0. Czy spojrzał na aktualizację sterownika do chipsetu? Jeśli już masz najnowszą.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
<ETA-Nope Windows mówi, że mają najbardziej aktualne sterowniki dla device...> Ach, dobrze - ewentualnie karta video to (choć pretensje zakupu karty wideo do gry zł ....) 8 gry - o ile będzie nowa karta może prowadzić do kosztów? |
|
| |||
| |||
| Aby odtworzyć, że gra? A serii 6600 to karta grzywny 'Bout 40 funtów (ish)
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Ma o tym myśleć - £ 40 do £ 8 grać gra dźwięki tad drogie ... (oszczędność na nasz ślub, więc wszystkie wydatki są ściśle monitorowane!) może utrzymać grę na jakiś czas, ale i zobaczyć, czy mogę uzyskać żadnych innych, które wymagają modernizacji karta graficzna ... Dziękujemy za pomoc! : o |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu JoFo. Anytime. :)
![]() |
|
| Zakładki |