menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta

Reply

Thread Tools
Old 26. júna 2007, 03:23
Člen Skupina

Default Grafická karta

Ako sa môžem povedať, čo mám grafickú kartu?
Old 26. júna 2007, 03:34
Darcu Skupina

Default Grafická karta

Tie by mohli otvoriť prípad a majú zvědavý.

Môžete kliknúť 'start' a 'beží' zadajte: dxdiag. Kliknite na 'OK' a potom kliknite na 'zobraziť' tab.

Môžete kliknúť 'start' kliknite pravým tlačidlom na 'počítač' a potom na položku Vlastnosti. Vyberte 'hardware' kartu, na zoznam, kde je napísané 'displej adaptor' kliknite pridania znamienko (+).

Môžete tiež kliknutím na 'start' a potom kliknite na 'ovládací panel' a potom kliknite na 'Vzhľad a motívy' potom vyberte 'zobrazenie'.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 30. júna 2007, 07:46
Člen Skupina

Default Grafická karta

V nadväznosti na to post Sam - ako môžem povedať, či je moje video karta DirectX 9 kompatibilná?
Nemôžem povedať z DirectX Diagnóza ...

Som kúpila počítačovú hru, ktorá mala DirectX 9 kompatibilní grafickou kartu, ako jeden z požiadaviek, ktoré som si myslel, že baňa bol, ale keď sa pokúsim nahrať hru, I get the error message:
"Vaša grafická karta nepodporuje pixel shadery", a potom vypnúť.

Už som premrhaná peniaze?
Old 30. júna 2007, 08:14
Darcu Skupina

Default Grafická karta

Je viac než pravdepodobné, jeden DX9 kartu, ale nemusí podporovať konkrétne revison na pixel tieňovanie.

Čo sa karta?

-Kanoakavirus
Old 30. júna 2007, 08:24
Člen Skupina

Default Grafická karta

Je to Intel 82865G - som práve urobil nejaké kopanie, a hoci Intel na svojich internetových stránkach uvádza, že "je kompatibilný s verziou Microsoft * DirectX * až 9,0." Hry (Rise & Fall) má čítať-mi, že ste iba prístup, až budete mať nainštalovanú hru, ktorá hovorí, že "Intel 810/815 a 845/865 chipsets nespĺňa minimálne požiadavky pre spustenie programu. Program vyžaduje kartu, ktorá podporuje hardvérové T & L (Transform and Lighting), a tieto chipsety Intel nemajú požadované funkcie DirectX potrebné spustiť hru. "

Veľmi mrzačeniu voľno s midway - samozrejme hneď, že som otvoril hru, ale nemôžem vziať späť do obchodov, aj keď môj počítač a systém bol kompatibilný s požiadavkami, ako je uvedené na zadnej strane obalu.
Old 30. júna 2007, 14:13
Darcu Skupina

Default Grafická karta

Citácia:
Pôvodne Poslal JoFo View Post
Je to Intel 82865G - som práve urobil nejaké kopanie, a hoci Intel na svojich internetových stránkach uvádza, že "je kompatibilný s verziou Microsoft * DirectX * až 9,0." Hry (Rise & Fall) má čítať-mi, že ste iba prístup, až budete mať nainštalovanú hru, ktorá hovorí, že "Intel 810/815 a 845/865 chipsets nespĺňa minimálne požiadavky pre spustenie programu. Program vyžaduje kartu, ktorá podporuje hardvérové T & L (Transform and Lighting), a tieto chipsety Intel nemajú požadované funkcie DirectX potrebné spustiť hru. "

Veľmi mrzačeniu voľno s midway - samozrejme hneď, že som otvoril hru, ale nemôžem vziať späť do obchodov, aj keď môj počítač a systém bol kompatibilný s požiadavkami, ako je uvedené na zadnej strane obalu.
Z toho, čo ste si dať vyššie Jo, ty dont mať špecializované karty, ale skôr integrovanej grafickej čipovej súpravy na základnej doske.

Midway je aj to, čo každá iná hra tvorca robí a uvedením absolútne minimum potrebné parametre pre spustenie hry, takže sa zvýši tržby.

Jo, vyzerá potrebujete shader model 3.0. Už ste sa zamerala na aktualizáciu ovládača pre čipset? Ak ste už získal posledný.

-Kanoakavirus
Old 1. júla 2007, 15:11
Člen Skupina

Default Grafická karta

Citácia:
Pôvodne Poslal alex
Z toho, čo ste si dať vyššie Jo, ty dont mať špecializované karty, ale skôr integrovanej grafickej čipovej súpravy na základnej doske.
Ah - Aha - to asi znie právo (kúpil počítač Dell od 2 rokov, alebo tak ago, a okrem nahrádzajúci pevný disk, když šel Fritz, som skutočne znie niečo na neho)

Citácia:
Pôvodne Poslal alex
Už ste sa zamerala na aktualizáciu ovládača pre čipset? Ak ste už získal posledný.
Dať to skúsiť, ale z textu o Midway stránky, som nebudem držať oveľa nádeje.

<ETA-Nope-Windows Říká, že majú najviac aktuálne ovládače pre device...>

Ach tak - možná novú grafickú kartu, potom (i když jsem cítiť kúpu grafickej karty hrať 8 libier hra ....) - o koľko by sa nové karty budú pravdepodobne štát?
Old 1. júla 2007, 16:15
Darcu Skupina

Default Grafická karta

Ak chcete hrať hru, že?

A 6600 séria karta bude v pohodě, 'bout 40 libier (ish)

-Kanoakavirus
Old 2. júla 2007, 10:59
Člen Skupina

Default Grafická karta

Hmmm ... Bude musieť premýšľať o tom - 40 libier na 8 libier hrať hru znie tad drahá ... (úspora na našej svadbe, takže všetky výdavky sú starostlivo sledovaní!) môže udržať v hre na chvíľu, aj keď, a pozrite sa, jestli jsem si žiadne iné, ktoré je potreba grafická karta modernizácie ...
Ďakujeme za vašu pomoc! : O
Old 2. júla 2007, 11:15
Darcu Skupina

Default Grafická karta

Žiadny problém JoFo.

Kedykoľvek. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové ashaiba Graphics Cards & Monitory 6 19. januára 2009 15:22
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
HELP! Grafické karty, ktoré potrebujem? VideoNightmare Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2008 05:38
Grafická karta pomozte divindavid13 Graphics Cards & Monitory 11 8. októbra 2007 13:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.