![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako sa môžem povedať, čo mám grafickú kartu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie by mohli otvoriť prípad a majú zvědavý. Môžete kliknúť 'start' a 'beží' zadajte: dxdiag. Kliknite na 'OK' a potom kliknite na 'zobraziť' tab. Môžete kliknúť 'start' kliknite pravým tlačidlom na 'počítač' a potom na položku Vlastnosti. Vyberte 'hardware' kartu, na zoznam, kde je napísané 'displej adaptor' kliknite pridania znamienko (+). Môžete tiež kliknutím na 'start' a potom kliknite na 'ovládací panel' a potom kliknite na 'Vzhľad a motívy' potom vyberte 'zobrazenie'.
|
| |||
| |||
| V nadväznosti na to post Sam - ako môžem povedať, či je moje video karta DirectX 9 kompatibilná? Nemôžem povedať z DirectX Diagnóza ... Som kúpila počítačovú hru, ktorá mala DirectX 9 kompatibilní grafickou kartu, ako jeden z požiadaviek, ktoré som si myslel, že baňa bol, ale keď sa pokúsim nahrať hru, I get the error message: "Vaša grafická karta nepodporuje pixel shadery", a potom vypnúť. Už som premrhaná peniaze? |
|
| |||
| |||
| Je viac než pravdepodobné, jeden DX9 kartu, ale nemusí podporovať konkrétne revison na pixel tieňovanie. Čo sa karta?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Je to Intel 82865G - som práve urobil nejaké kopanie, a hoci Intel na svojich internetových stránkach uvádza, že "je kompatibilný s verziou Microsoft * DirectX * až 9,0." Hry (Rise & Fall) má čítať-mi, že ste iba prístup, až budete mať nainštalovanú hru, ktorá hovorí, že "Intel 810/815 a 845/865 chipsets nespĺňa minimálne požiadavky pre spustenie programu. Program vyžaduje kartu, ktorá podporuje hardvérové T & L (Transform and Lighting), a tieto chipsety Intel nemajú požadované funkcie DirectX potrebné spustiť hru. " Veľmi mrzačeniu voľno s midway - samozrejme hneď, že som otvoril hru, ale nemôžem vziať späť do obchodov, aj keď môj počítač a systém bol kompatibilný s požiadavkami, ako je uvedené na zadnej strane obalu. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Midway je aj to, čo každá iná hra tvorca robí a uvedením absolútne minimum potrebné parametre pre spustenie hry, takže sa zvýši tržby. Jo, vyzerá potrebujete shader model 3.0. Už ste sa zamerala na aktualizáciu ovládača pre čipset? Ak ste už získal posledný.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
<ETA-Nope-Windows Říká, že majú najviac aktuálne ovládače pre device...> Ach tak - možná novú grafickú kartu, potom (i když jsem cítiť kúpu grafickej karty hrať 8 libier hra ....) - o koľko by sa nové karty budú pravdepodobne štát? |
|
| |||
| |||
| Ak chcete hrať hru, že? A 6600 séria karta bude v pohodě, 'bout 40 libier (ish)
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Bude musieť premýšľať o tom - 40 libier na 8 libier hrať hru znie tad drahá ... (úspora na našej svadbe, takže všetky výdavky sú starostlivo sledovaní!) môže udržať v hre na chvíľu, aj keď, a pozrite sa, jestli jsem si žiadne iné, ktoré je potreba grafická karta modernizácie ... Ďakujeme za vašu pomoc! : O |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém JoFo. Kedykoľvek. :)
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| HELP! Grafické karty, ktoré potrebujem? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2008 05:38 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. októbra 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |