мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Видео картице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. јуни 2007, 03:23
Мембер Гроуп

Како могу да знам шта сам видео картицу?
Old 26. јуни 2007, 03:34
Донаторска Група

Ви могли отворити случај и да има радознало.

Могло би кликните на 'Старт' затим 'трчање', тада тип: дксдиаг. Кликните 'ОК', а онда кликните на "дисплаы 'таб.

Могло би кликните на 'Старт' десни клик на "мој компјутер", а онда кликните својства. Изаберите 'хардвер' картицу, на листи где се каже "дисплаы адаптер 'само кликните знак сабирања (+).

Можете кликнути 'Старт' затим кликните на "Цонтрол Панел" и кликните на "Изглед и теме" а затим изаберите "Прикажи".

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 30. јуни 2007, 07:46
Мембер Гроуп

Слиједом од Сем пост - како да знам да ли је мој видео картица ДирецтКс 9 компатибилна?
Не могу рећи из ДирецтКс Дијагноза ...

Ја сам управо купила рачунар игра која је имала ДирецтКс 9 компатибилна видео картица, као један од услова, које сам мислио да је моја, али кад покушам отпремите игру, добијам поруку о грешци:
"Ваш видео картица не подржава пиксел схадерс", а онда искључи.

Јесам ли само истрошен мој новац?
Old 30. јуни 2007, 08:14
Донаторска Група

То је више него вероватно један ДКС9 картице, али мај не подржава одређену ревисон за Сенке пиксела.

Колико је картица модел?

-Каноакавирус
Old 30. јуни 2007, 08:24
Мембер Гроуп

То је Интел 82865Г - Иве 'праведан чинити неке копање, и иако је Интел уебсите каже да је "компатибилан са верзије програма Мицрософт ДирецтКс * * до 9,0.", Игра (Рисе & Фалл) има за читање ми је да вам могу приступати само једном сте инсталирали игру, која каже да је "Интел 810/815 и 845/865 цхипсетс не испуњавају минималне услове за извођење програма. Програм захтева картица која подржава хардуаре Т & Л (трансформације и расвета), и ове Интел цхипсетс немају потребна ДирецтКс функције потребне за покретање игре. "

Врло сјецкан са Мидвеј - сада очигледно да сам отворена игра, не могу да га назад у продавницама, иако моје рачунар и систем није компатибилан са захтевима као што је наведено на полеђини је пакет.
Old 30. јуни 2007, 14:13
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ЈоФо View Post
То је Интел 82865Г - Иве 'праведан чинити неке копање, и иако је Интел уебсите каже да је "компатибилан са верзије програма Мицрософт ДирецтКс * * до 9,0.", Игра (Рисе & Фалл) има за читање ми је да вам могу приступати само једном сте инсталирали игру, која каже да је "Интел 810/815 и 845/865 цхипсетс не испуњавају минималне услове за извођење програма. Програм захтева картица која подржава хардуаре Т & Л (трансформације и расвета), и ове Интел цхипсетс немају потребна ДирецтКс функције потребне за покретање игре. "

Врло сјецкан са Мидвеј - сада очигледно да сам отворена игра, не могу да га назад у продавницама, иако моје рачунар и систем није компатибилан са захтевима као што је наведено на полеђини је пакет.
Фром што сте ставили изнад Јо, те донт имати намјенски картица него интегрисана графика цхипсет на матичној плочи.

Мидвеј што су и све друге игре макер не и цитирање спец апсолутни минимум потребан за покретање игре, тако да повећање продаје.

Ыуп, изгледа морате схадер модел 3.0. Јесте ли видели исправци дривер за цхипсет? Осим ако сте већ добили најновије.

-Каноакавирус
Old 1. јули 2007, 15:11
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс
Фром што сте ставили изнад Јо, те донт имати намјенски картица него интегрисана графика цхипсет на матичној плочи.
Ах - Видим - то вероватно звучи десно (купили рачунар Делл од 2 године или тако пре, а, осим замјењујући врстом диску, када је отишао Фритз, нисам заправо ништа додао да је)

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс
Јесте ли видели исправци дривер за цхипсет? Осим ако сте већ добили најновије.
Давање то иде, али из текста на страници Мидвеј, Им 'не лијегање издржати пуно наде.

<ЕТА-Не-Уиндоус Каже имам највише до датума дривер за девице...>

Ах добро - можда нову графичку картицу тада (иако сам увријеђен купујете графичку картицу да игра 8 £ игра ....) - колико би нове картице ће вероватно кошта?
Old 1. јули 2007, 16:15
Донаторска Група

Играти игре?

А 6600 серија картица ће радити добро, 'спопадање 40 фунта (исх)

-Каноакавирус
Old 2. јули 2007, 10:59
Мембер Гроуп

Хммм ... Ће морати размишљати о томе - £ 40 до £ одигра 8 утакмица звучи ТАД скупо ... (штеди за своје венчање, тако да сви издаци помно прати!) мигхт држати игра за неко време, ипак, и видети да ЈА добити било које друге које требају видео цард надоградњу ...
Тханкс фор ыоур хелп! : О
Old 2. јули 2007, 11:15
Донаторска Група

Нема проблема ЈоФо.

Било када. :)

-Каноакавирус
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц