az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Ekran kartı

Reply

Konu Araçları
Old 26 Haziran 2007, 03:23
Üye Grubu

Default Ekran kartı

Nasıl ekran kartı ne varsa anlarım?
Old 26 Haziran 2007, 03:34
Bağış Grubu

Default Ekran kartı

Bu durumda aç ve bir meraklı var.

Burayı tıklayın 'başlangıç' sonra da 'koşmak' yazın: Dxdiag. 'Görünen' tıklayın 'Tamam'ı tıklatın sekmesi.

Benim bilgisayar 'tıklatın özellikleri üzerinde tıklayın' başlangıç 'sağ tıklayın. Seçin 'Donanım' sekmesinde, listedeki burada 'ekran adaptörü sadece tıklayın Ayrıca giriş söylüyor (+).

Yapabilirsin da 'Başlat'ı tıklayın ardından' kontrol paneli 'ardından' Görünüm ve Temalar 'seçeneğini seçin' ekran '.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 30 Haziran 2007, 07:46
Üye Grubu

Default Ekran kartı

Sam's post on takiben - nasıl olsun benim ekran kartı DirectX 9 uyumlu olduğunu söyleyebilir misiniz?
Ben DirectX Tanı kimden can't tell ...

Ben sadece, ben hata iletisi alıyorum: Bir olan o benimdi, ama ben oyun yüklemek için deneyin düşünce gereksinimleri olarak DirectX 9 uyumlu ekran kartı olan bir bilgisayar oyunu aldım sonra
"Video kart" piksel gölgeleme desteklemiyor ve sonra kapatılır.

Sadece paramı boşa mı?
Old 30 Haziran 2007, 08:14
Bağış Grubu

Default Ekran kartı

Bu bir DX9 kartı olasılığı daha fazla, ama piksel gölgeleme belirli bir revison desteklemeyebilir.

Whats kart modeli?

-Kanoakavirus
Old 30 Haziran 2007, 08:24
Üye Grubu

Default Ekran kartı

Bu bir Intel 82865G - Sadece ve bazı kazı yaptık ancak Intel web sitesi Microsoft sürümleri * DirectX * kadar 9,0 ile uyumlu "olduğunu söylüyor.", Oyun (Rise & Fall) bir okumuş-bana sen yalnızca bir kez, o "Intel 810/815 ve 845/865 chipset programı çalıştırmak için minimum gereksinimleri uymayan diyor oyun yüklü erişebilirsiniz. Program, bu donanım T & L (Dönüşüm ve Aydınlatma) destekleyen bir kartı gerektirir ve bu Intel chipset gerekli DirectX işlevlerini oyunu çalıştırmak için gerekli yok. "

Çok Midway ile kapalı hack - Açıkçası artık ben oyun açmıştınız, ben shops rağmen, bilgisayar ve sistem gereksinimleri ile uyumlu olduğunu geri alamaz ve paketinin arkasındaki söyledi.
Old 30 Haziran 2007, 14:13
Bağış Grubu

Default Ekran kartı

Alıntı:
Originally Posted by JoFo View Post
Bu bir Intel 82865G - Sadece ve bazı kazı yaptık ancak Intel web sitesi Microsoft sürümleri * DirectX * kadar 9,0 ile uyumlu "olduğunu söylüyor.", Oyun (Rise & Fall) bir okumuş-bana sen yalnızca bir kez, o "Intel 810/815 ve 845/865 chipset programı çalıştırmak için minimum gereksinimleri uymayan diyor oyun yüklü erişebilirsiniz. Program, bu donanım T & L (Dönüşüm ve Aydınlatma) destekleyen bir kartı gerektirir ve bu Intel chipset gerekli DirectX işlevlerini oyunu çalıştırmak için gerekli yok. "

Çok Midway ile kapalı hack - Açıkçası artık ben oyun açmıştınız, ben shops rağmen, bilgisayar ve sistem gereksinimleri ile uyumlu olduğunu geri alamaz ve paketinin arkasındaki söyledi.
Size Jo üzerinde ne koymak ettik sonra, size özel kart ama dont anakartın üzerinde oldukça entegre grafik chipseti.

Midway de yapıyorsun ne her oyun yapımcısı ve mutlak minimum özelliklerini oyunun çalışması için gerekli teklif, bu nedenle satış artan.

Gibi Shader Model 3.0 gerekir Evet, görünüyor. Bu chipseti için sürücü güncelleştirmekte baktı mı? Siz zaten en son var.

-Kanoakavirus
Old 1 Temmuz 2007, 15:11
Üye Grubu

Default Ekran kartı

Alıntı:
Originally Posted by Alex
Size Jo üzerinde ne koymak ettik sonra, size özel kart ama dont anakartın üzerinde oldukça entegre grafik chipseti.
Ah - Anlıyorum - muhtemelen ses sağ (Dell'den 2 yıl kadar önce, bilgisayar aldım ve ayrı zaman heba gitti disk yerine gelen Aslında ona) bir şey eklenmedi var

Alıntı:
Originally Posted by Alex
Bu chipseti için sürücü güncelleştirmekte baktı mı? Siz zaten en son var.
Bir git, vermek ancak Midway yer alan metin, fazla umut uzatmak edecek değilim.

<ETA-Hayır Windows benim en güncel sürücüleri için olduğunu söylüyor device...>

Ah well - muhtemelen yeni bir ekran kartı sonra (her ne kadar bir £ 8 ....) oyun oynamak için bir ekran kartı satın alınmak - ne kadar yeni bir kart maliyeti muhtemelen olurdu?
Old 1 Temmuz 2007, 16:15
Bağış Grubu

Default Ekran kartı

Bu oyunu oynamak için mi?

6600 serisi bir kart iyi yapacak, dersin 40 sterlin (imsi)

-Kanoakavirus
Old 2 Temmuz 2007, 10:59
Üye Grubu

Default Ekran kartı

Hmmm ... Zorundadır bunun hakkında düşünmek zorunda - 40 £ an £ 8 oyun oynamak için biraz pahalı geliyor ... (bizim düğün için tasarruf, bu nedenle tüm harcamaları yakından izlenir!) bir süre için oyunu tutmak Might olsa, ve görmek eğer o ekran kartı yükseltme ihtiyacı herhangi diğerleri olsun ...
Thanks for your help! : o
Old 2 Temmuz 2007, 11:15
Bağış Grubu

Default Ekran kartı

Sorun JoFo.

Her zaman. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks