![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl ekran kartı ne varsa anlarım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu durumda aç ve bir meraklı var. Burayı tıklayın 'başlangıç' sonra da 'koşmak' yazın: Dxdiag. 'Görünen' tıklayın 'Tamam'ı tıklatın sekmesi. Benim bilgisayar 'tıklatın özellikleri üzerinde tıklayın' başlangıç 'sağ tıklayın. Seçin 'Donanım' sekmesinde, listedeki burada 'ekran adaptörü sadece tıklayın Ayrıca giriş söylüyor (+). Yapabilirsin da 'Başlat'ı tıklayın ardından' kontrol paneli 'ardından' Görünüm ve Temalar 'seçeneğini seçin' ekran '.
|
| |||
| |||
| Sam's post on takiben - nasıl olsun benim ekran kartı DirectX 9 uyumlu olduğunu söyleyebilir misiniz? Ben DirectX Tanı kimden can't tell ... Ben sadece, ben hata iletisi alıyorum: Bir olan o benimdi, ama ben oyun yüklemek için deneyin düşünce gereksinimleri olarak DirectX 9 uyumlu ekran kartı olan bir bilgisayar oyunu aldım sonra "Video kart" piksel gölgeleme desteklemiyor ve sonra kapatılır. Sadece paramı boşa mı? |
|
| |||
| |||
| Bu bir DX9 kartı olasılığı daha fazla, ama piksel gölgeleme belirli bir revison desteklemeyebilir. Whats kart modeli?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bu bir Intel 82865G - Sadece ve bazı kazı yaptık ancak Intel web sitesi Microsoft sürümleri * DirectX * kadar 9,0 ile uyumlu "olduğunu söylüyor.", Oyun (Rise & Fall) bir okumuş-bana sen yalnızca bir kez, o "Intel 810/815 ve 845/865 chipset programı çalıştırmak için minimum gereksinimleri uymayan diyor oyun yüklü erişebilirsiniz. Program, bu donanım T & L (Dönüşüm ve Aydınlatma) destekleyen bir kartı gerektirir ve bu Intel chipset gerekli DirectX işlevlerini oyunu çalıştırmak için gerekli yok. " Çok Midway ile kapalı hack - Açıkçası artık ben oyun açmıştınız, ben shops rağmen, bilgisayar ve sistem gereksinimleri ile uyumlu olduğunu geri alamaz ve paketinin arkasındaki söyledi. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Midway de yapıyorsun ne her oyun yapımcısı ve mutlak minimum özelliklerini oyunun çalışması için gerekli teklif, bu nedenle satış artan. Gibi Shader Model 3.0 gerekir Evet, görünüyor. Bu chipseti için sürücü güncelleştirmekte baktı mı? Siz zaten en son var.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
<ETA-Hayır Windows benim en güncel sürücüleri için olduğunu söylüyor device...> Ah well - muhtemelen yeni bir ekran kartı sonra (her ne kadar bir £ 8 ....) oyun oynamak için bir ekran kartı satın alınmak - ne kadar yeni bir kart maliyeti muhtemelen olurdu? |
|
| |||
| |||
| Bu oyunu oynamak için mi? 6600 serisi bir kart iyi yapacak, dersin 40 sterlin (imsi)
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Zorundadır bunun hakkında düşünmek zorunda - 40 £ an £ 8 oyun oynamak için biraz pahalı geliyor ... (bizim düğün için tasarruf, bu nedenle tüm harcamaları yakından izlenir!) bir süre için oyunu tutmak Might olsa, ve görmek eğer o ekran kartı yükseltme ihtiyacı herhangi diğerleri olsun ... Thanks for your help! : o |
|
| |||
| |||
| Sorun JoFo. Her zaman. :)
![]() |
|
| Bookmarks |