менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Відео карта

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 червня 2007, 03:23
Член групи

Як я можу дізнатися, що я відеокарти є?
Old 26 червня 2007, 03:34
Донор групи

Ви могли б відкрити справу та зухвалий.

Ви можете запустити Натисніть кнопку Пуск'', потім 'введіть: DXDIAG. Натисніть кнопку ОК 'натисніть на' Display 'вкладки.

Ви можете почати, натисніть "" правою кнопкою миші на "Мій комп'ютер", потім натисніть кнопку Властивості. Виберіть вкладку "Hardware", на список, де він говорить: "натисніть відображення адаптера 'доповнення знак (+).

Управління Ви можете почати і натисніть "" потім "панель", потім натисніть кнопку "Оформлення та теми" і виберіть 'Display'.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 30 червня 2007, 07:46
Член групи

Спираючись на пост Сема - як я можу сказати чи моя відеокарта DirectX 9 сумісними?
Я не можу сказати від діагностики DirectX ...

Я тільки що купили комп'ютерну гру, яка DirectX 9-сумісна відеокарта в якості одного з вимог, про які я думала, що міна була, але коли я намагаюся завантажити гру, я отримую повідомлення про помилку:
"Ваша відеокарта не підтримує піксельні шейдери", і потім вимикається.

Невже я просто даремно свої гроші?
Old 30 червня 2007, 08:14
Донор групи

Це більш ніж ймовірно, DX9 карти, але не може підтримати зокрема revison піксельних шейдерів.

Whats картка моделі?

-Kanoakavirus
Old 30 червня 2007, 08:24
Член групи

Це Intel 82865G - Я тільки що зробив деякий копали, і, хоча веб-сайті Intel говорить, що він "сумісний з версіями Microsoft DirectX * * до 9,0.", Ігри (Rise & Fall) має читання мені, що ви може отримати доступ тільки до Після установки гри, яка говорить, що "Intel 810/815 і 845/865 чіпсетах не відповідають мінімальним вимогам для запуску програми. програма вимагає плату з підтримкою апаратного T & L (Transform і освітлення), і ці чіпсети Intel не мають необхідної функціональності DirectX, необхідні для запуску гри ".

Дуже відрубані Midway - Очевидно, тепер, коли я відкрив гру, я не можу взяти його назад в магазини, навіть якщо мій комп'ютер і система була сумісна з вимогами, як вказано на зворотній стороні упаковки.
Old 30 червня 2007, 14:13
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав JoFo View Post
Це Intel 82865G - Я тільки що зробив деякий копали, і, хоча веб-сайті Intel говорить, що він "сумісний з версіями Microsoft DirectX * * до 9,0.", Ігри (Rise & Fall) має читання мені, що ви може отримати доступ тільки до Після установки гри, яка говорить, що "Intel 810/815 і 845/865 чіпсетах не відповідають мінімальним вимогам для запуску програми. програма вимагає плату з підтримкою апаратного T & L (Transform і освітлення), і ці чіпсети Intel не мають необхідної функціональності DirectX, необхідні для запуску гри ".

Дуже відрубані Midway - Очевидно, тепер, коли я відкрив гру, я не можу взяти його назад в магазини, навіть якщо мій комп'ютер і система була сумісна з вимогами, як вказано на зворотній стороні упаковки.
З того, що ви розмістили над Джо, ви не маєте присвячений карті, а інтегрований чіпсет графікою на материнській платі.

Midway також робимо те, що кожен виробник інші ігри робить і з посиланням на абсолютному мінімумі специфікації, необхідні для запуску гри, щоб збільшити обсяг продажів.

Ага, виглядає як потрібно Shader Model 3.0. Ви дивилися на оновлення драйверів для чіпсета? Якщо ви вже отримали останнім.

-Kanoakavirus
Old 1 липня 2007, 15:11
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex
З того, що ви розмістили над Джо, ви не маєте присвячений карті, а інтегрований чіпсет графікою на материнській платі.
А - Я бачу - що, ймовірно, звучить правильно (купив комп'ютер від Dell 2 років тому, і, за винятком заміни жорсткого диска, коли він пішов Фріц, я, власне, не додали нічого до нього)

Цитата:
Спочатку Написав Alex
Ви дивилися на оновлення драйверів для чіпсета? Якщо ви вже отримали останнім.
Давати йому йти, а з тексту на сайті Мідуей, я не збираюся протриматися великі надії.

<ETA-NoPE-Windows Говоріт, що я сам до дати драйверів для device...>

А також - можливо, нова відеокарта, то (хоча я обурюватися купівлі відеокарти грати ....) £ 8 ігор - скільки б нових карт по всій вірогідності, варто?
Old 1 липня 2007, 16:15
Донор групи

Щоб грати в цю гру?

6600 серія карт буде робити добре, 'Bout 40 фунтів (МОГ)

-Kanoakavirus
Old 2 липня 2007, 10:59
Член групи

Ммм ... Доведеться думати про це - £ 40 до £ зіграти 8 ігор звучить трохи дорогий ... (економія на наше весілля, так що всі витрати, знаходиться під пильним контролем!) може залишити гру на деякий час, однак, і подивитися, якщо я отримую будь-яких інших, які потребують оновлення відеокарти ...
Дякуємо за вашу допомогу! : O
Old 2 липня 2007, 11:15
Донор групи

Немає проблем JoFo.

У будь-який час. :)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.