![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу дізнатися, що я відеокарти є? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви могли б відкрити справу та зухвалий. Ви можете запустити Натисніть кнопку Пуск'', потім 'введіть: DXDIAG. Натисніть кнопку ОК 'натисніть на' Display 'вкладки. Ви можете почати, натисніть "" правою кнопкою миші на "Мій комп'ютер", потім натисніть кнопку Властивості. Виберіть вкладку "Hardware", на список, де він говорить: "натисніть відображення адаптера 'доповнення знак (+). Управління Ви можете почати і натисніть "" потім "панель", потім натисніть кнопку "Оформлення та теми" і виберіть 'Display'.
|
| |||
| |||
| Спираючись на пост Сема - як я можу сказати чи моя відеокарта DirectX 9 сумісними? Я не можу сказати від діагностики DirectX ... Я тільки що купили комп'ютерну гру, яка DirectX 9-сумісна відеокарта в якості одного з вимог, про які я думала, що міна була, але коли я намагаюся завантажити гру, я отримую повідомлення про помилку: "Ваша відеокарта не підтримує піксельні шейдери", і потім вимикається. Невже я просто даремно свої гроші? |
|
| |||
| |||
| Це більш ніж ймовірно, DX9 карти, але не може підтримати зокрема revison піксельних шейдерів. Whats картка моделі?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Це Intel 82865G - Я тільки що зробив деякий копали, і, хоча веб-сайті Intel говорить, що він "сумісний з версіями Microsoft DirectX * * до 9,0.", Ігри (Rise & Fall) має читання мені, що ви може отримати доступ тільки до Після установки гри, яка говорить, що "Intel 810/815 і 845/865 чіпсетах не відповідають мінімальним вимогам для запуску програми. програма вимагає плату з підтримкою апаратного T & L (Transform і освітлення), і ці чіпсети Intel не мають необхідної функціональності DirectX, необхідні для запуску гри ". Дуже відрубані Midway - Очевидно, тепер, коли я відкрив гру, я не можу взяти його назад в магазини, навіть якщо мій комп'ютер і система була сумісна з вимогами, як вказано на зворотній стороні упаковки. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Midway також робимо те, що кожен виробник інші ігри робить і з посиланням на абсолютному мінімумі специфікації, необхідні для запуску гри, щоб збільшити обсяг продажів. Ага, виглядає як потрібно Shader Model 3.0. Ви дивилися на оновлення драйверів для чіпсета? Якщо ви вже отримали останнім.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
<ETA-NoPE-Windows Говоріт, що я сам до дати драйверів для device...> А також - можливо, нова відеокарта, то (хоча я обурюватися купівлі відеокарти грати ....) £ 8 ігор - скільки б нових карт по всій вірогідності, варто? |
|
| |||
| |||
| Щоб грати в цю гру? 6600 серія карт буде робити добре, 'Bout 40 фунтів (МОГ)
|
| |||
| |||
| Ммм ... Доведеться думати про це - £ 40 до £ зіграти 8 ігор звучить трохи дорогий ... (економія на наше весілля, так що всі витрати, знаходиться під пильним контролем!) може залишити гру на деякий час, однак, і подивитися, якщо я отримую будь-яких інших, які потребують оновлення відеокарти ... Дякуємо за вашу допомогу! : O |
|
| |||
| |||
| Немає проблем JoFo. У будь-який час. :)