![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já mám ATI All-in-divu 9700 grafickou kartu jsem musel poslat zpět k opravě. Koupil jsem Diamond S120 256megabajt DDR Radeon 9550, aby je to místo. Nikdy jsem přeinstalovat na kartu 9700, kdy jsem ho zpátky, ale já jsem docela chybět multimediální funkce s kartou. Kdybych dal v roce 9700, budu pozorovat velké změny ve výkonu? Zbytek systému: Asus A7N8X2.0 Deluxe s AMD 2500, 1Gig ram, Win XP Home, LG 19 "LCD. Mám běžet pár starších Sims, udělat hodně grafických prací příliš. Díky, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im není opravdu nejlepší na ati karty, ale lepší se nvidia nebude vyšší model karty je nejlepší mít, a můžete si všimnout změn ve výkonnosti v závislosti na hru hrát, pokud vaše hraní The Sims potom bych si myslíš, že by nebyly vidět žádné změny můžete pozorovat mírné zvýšení fps možná?, ale pokud chcete vidět test si můžete vyzkoušet "futuremark" http://www.futuremark.com což je 3d benchmark test a můžete vyzkoušet na obou grafických karet, a rozhodnout, a to v závislosti na výsledcích. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nic víc k němu i dát
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. ledna 2009 15:22 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. října 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |