![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια ATI All-in-διερωτώμαι 9700 κάρτα βίντεο έπρεπε να στείλει πίσω για επισκευή. Αγόρασα ένα Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 για να λάβει τη θέση της. Ποτέ δεν επανεγκατασταθούν κάρτα το 9700, όταν πήρα πίσω, αλλά μου λείπει κάπως η λειτουργίες πολυμέσων με τη συγκεκριμένη κάρτα. Αν το έβαλα πίσω στο 9700, θα παρατηρήσετε μια μεγάλη αλλαγή στην απόδοση; Το υπόλοιπο σύστημα: Asus A7N8X2.0 Deluxe με AMD 2500, 1Gig RAM, Win XP Home, LG 19 "LCD. Τρέχει να κάνω μερικά μεγάλα Sims, κάνει πολύ γραφική εργασία επίσης. Ευχαριστώ, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im δεν πραγματικά το καλύτερο για την καλύτερη ATI κάρτες με nvidia αλλά δεν θα το μεγαλύτερο μοντέλο της κάρτας είναι η καλύτερη για να έχουν, και μπορεί να παρατηρήσετε μια αλλαγή στην απόδοση, ανάλογα με το αν παίζετε παιχνίδια σας παίζοντας The Sims τότε θα νομίζετε δεν βλέπω καμία αλλαγή μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή αύξηση σε fps ίσως;, αλλά αν θέλετε να κάνετε δοκιμή για να μπορείτε να δοκιμάσετε "futuremark" http://www.futuremark.com το οποίο είναι ένα σημείο αναφοράς 3δ δοκιμής και μπορείτε να δοκιμάσετε από τις δύο κάρτες γραφικών και να αποφασίσει, ανάλογα με τα αποτελέσματα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τίποτα δεν είναι πιο καλά για να θέσει