manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Koju grafičku karticu?

Reply

Thread Tools
Old 28 srp 2007, 18:24
Novi član grupe

Imam ATI All-in-cudo 9700 video card sam morala poslati nazad, za popravak. Ja kupio Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 da se to mjesto. Nikad nisam reinstalled za 9700 kartica kad sam ga vratio, ali sam kinda miss multimedijske funkcije s tom karticom. Ako sam se baciti natrag u 9700, ja ću primjetiti veliku promjenu u performansama? Ostatak sustava:
Asus A7N8X2.0 sa Deluxe AMD 2500, 1Gig ovna, Win XP Home, LG 19 "LCD.
JA dont pokrenuti nekoliko starijih Sims, učinite puno od grafički rad previše.

Hvala,

Chris
Old 7. kolovoz 2007, 17:56
Member Group

Ok im nije najbolji na ATI karticama sa nvidia bolje, ali ne bi je veći model kartice biti najbolje da se i vi svibanj primijetiti promjene u učinkovitosti u zavisnosti od igara koju igraju ako vaš igranje Sims onda bih ti misliš ne vidim nikakve promjene možda ćete primijetiti blagi porast fps možda?, ali ako želite testirati kako bi vidjeli možete pokušati "futuremark" http://www.futuremark.com koja je 3D mjerni test i vi mogli testirati ga na obje grafičke kartice i odlučiti, ovisno o rezultatima.
Old 10 kol 2007, 12:17
Donatorska Grupa

više ništa ne treba ga dobro stavio

My System: xX_TeK_GaMeR_Xx

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6700
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Grafička kartica (e):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Tvrdi disk (i):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optički pogon (e):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Buvara Master HAF-932, OCZ 600W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2mb (250KB / S DL)
Monitor (e):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Konačan RC1 x32
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.