![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam ATI All-in-cudo 9700 video card sam morala poslati nazad, za popravak. Ja kupio Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 da se to mjesto. Nikad nisam reinstalled za 9700 kartica kad sam ga vratio, ali sam kinda miss multimedijske funkcije s tom karticom. Ako sam se baciti natrag u 9700, ja ću primjetiti veliku promjenu u performansama? Ostatak sustava: Asus A7N8X2.0 sa Deluxe AMD 2500, 1Gig ovna, Win XP Home, LG 19 "LCD. JA dont pokrenuti nekoliko starijih Sims, učinite puno od grafički rad previše. Hvala, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im nije najbolji na ATI karticama sa nvidia bolje, ali ne bi je veći model kartice biti najbolje da se i vi svibanj primijetiti promjene u učinkovitosti u zavisnosti od igara koju igraju ako vaš igranje Sims onda bih ti misliš ne vidim nikakve promjene možda ćete primijetiti blagi porast fps možda?, ali ako želite testirati kako bi vidjeli možete pokušati "futuremark" http://www.futuremark.com koja je 3D mjerni test i vi mogli testirati ga na obje grafičke kartice i odlučiti, ovisno o rezultatima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| više ništa ne treba ga dobro stavio