![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy ATI All-in-wonder 9700 videókártya volt visszaküldik javításra. Vettem egy Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550, hogy ez a hely. Sosem újratelepítendő a 9700-kártyát, amikor kaptam vissza, de nekem annyira hiányzik a multimédia funkciókat az adott kártyára. Ha vissza, hogy az 9700-ban, majd nyilatkozat egy nagy változás a teljesítményt? A többi a rendszert: Asus A7N8X2.0 Deluxe az AMD 2500, 1Gig ram, Win XP Home, LG 19 "LCD. Én futni néhány idősebb Sims, sokat grafikai munkát is. Köszönöm, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im nem igazán a legjobb az ATI kártyák jobban nVidia, de nem a nagyobb modell kártya a legjobb van, és előfordulhat nyilatkozat megváltoztatását a teljesítmény függvényében a játékokat akkor, ha a play játszó The Sims akkor azt hiszem, nem látok semmilyen változást talán nyilatkozat kismértékű emelkedése fps talán?, de ha azt akarjuk, hogy teszteljék, hogy próbálja meg "futuremark" http://www.futuremark.com ami egy 3D-s benchmark teszt és akkor vizsgált meg a két grafikus kártyát, és dönt, attól függően, az eredményt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| semmi több, hogy jól fel
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Videokártya help | divindavid13 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. október 2007 13:15 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |