![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי ATI All-In-Video פלא 9700 כרטיס נאלצתי לשלוח חזרה לתיקון. קניתי יהלום S120 256MB DDR RADEON 9550 כדי לקחת את זה של המקום. אני לא מחדש את הכרטיס 9700 כאשר יש לי את זה בחזרה, אבל אני די מתגעגע את פונקציות מולטימדיה עם כרטיס זה. אם אני שם את 9700 שוב, אני שם לב לשינוי גדול בביצועים? שאר המערכת: ASUS A7N8X2.0 Deluxe עם AMD 2500, 1Gig ראם, Win XP Home, LG 19 "LCD. אני רוצה להריץ כמה ישנים Sims, לעשות הרבה יותר מדי עבודה גרפית. תודה, כריס |
|
| |||
| |||
| IM בסדר לא באמת הכי טוב על כרטיסי ATI טובים יותר עם Nvidia אבל לא את הדגם של כרטיס גבוה יותר להיות הטוב ביותר שיש, ואתה עשוי להבחין בשינוי בביצועים תלוי אם אתה משחק משחקים את משחקת את Sims אז הייתי חושב שאתה לא רואה שום שינוי ייתכן שתבחין עלייה קלה fps אולי?, אבל אם אתה רוצה לראות את הבדיקה אתה יכול לנסות "futuremark" http://www.futuremark.com שהוא 3d benchmark הבדיקה ואתה יכול לבדוק אותו בשני כרטיסי מסך ולהחליט, בהתאם לתוצאות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שום דבר יותר טוב לשים את זה
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| צריך ATI כרטיס הווידאו. אני קצת חדש | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 19th ינואר 2009 15:22 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| עזרה כרטיס וידאו | divindavid13 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 8 אוקטובר 2007 13:15 |
| כרטיס וידאו | sam2545 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 3rd יולי 2007 09:29 |
| שרשרת כלים | |
| |